Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:33
  • Competitiewedstrijd: Serie D.20
  • Stadion: joel team Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 18366
joel team Dobermann
gioele1 Tactiek classico
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 56.9
solid Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen good


1e minuut.
Daar is Ortega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zygert rent richting de bal. Zygert passt de bal met de wreef. Zangrandi is nu in balbezit. Zangrandi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Comesaña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Dobermann 1:0

15e minuut.
Kurmański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verhulst is nu in balbezit. Verhulst geeft de bal voor. Gandul bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
joel team - Dobermann 1:1

18e minuut.
Zangrandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Delany rent richting de bal. Zangrandi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Delany is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ariatti wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Dobermann 1:2

23e minuut.
Gandul is nu in balbezit. Gandul speelt de bal door. Klungelig pakt Verhulst de bal. Verhulst haalt uit met een fantastische trap. Breij probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Dobermann 1:3

26e minuut.
Ariatti met een snelle inworp. Daar is Delany, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delany geeft de bal voor. Verhulst springt en kopt de bal. Breij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Dobermann 1:4

29e minuut.
Kurmański is nu in balbezit. Kurmański speelt de bal door. Gandul bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhulst rent richting de bal. Verhulst schiet op doel. Breij verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Dyrstad passt de bal met de wreef. Delany rent richting de bal. Delany passt de bal zonder na te denken. Daar is Gandul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gandul haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Breij trapt de bal weg. Kurmański is nu in balbezit. Kurmański met een sublieme pass. Gandul heeft problemen om de bal te vangen. Gandul haalt uit met een fantastische trap. Breij bokst de bal weg. Sherwood heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Dobermann 1:5

36e minuut.
Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrstad is nu in balbezit. Dyrstad passt de bal met de wreef. Ortega is nu in balbezit. Ortega schiet op doel. Comesaña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Zygert passt de bal met de wreef. Prince rent richting de bal. Delany probeert naar een medespeler te passen. Zangrandi rent richting de bal. Zangrandi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Maračauskas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delany zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gandul is nu in balbezit. Gandul schiet op doel. Breij probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Dobermann 1:6

45e minuut.
Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka verovert de bal door een tackle van achteren. Sieczka geeft een hoge lob. Gandul is nu in balbezit. Gandul draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joel team 69%, Dobermann 31%.
joel team - Dobermann 1:6

57e minuut.
Kurmański met de inworp. Dyrstad rent richting de bal. Dyrstad geeft een lange en hoge pass. Gandul maakt een snoekduik en kopt de bal. Breij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Dobermann 1:7

58e minuut.
Hovančák passt de bal met de wreef. Kubiš is nu in balbezit. Kurmański maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kurmański moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kurmański schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Kubiš raakt geblesseerd tijdens het duel. Kubiš zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ortega kopt de bal weg. Zangrandi is nu in balbezit. Zangrandi draait met de bal, schiet en ... Comesaña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Zangrandi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Delany kopt de bal weg. Ariatti met een sublieme pass. Verhulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhulst haalt uit met een fantastische trap. Breij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Dobermann 1:8

65e minuut.
Gandul rent richting de bal. Lekov rent richting de bal. Verhulst begaat een overtreding. Verhulst krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Daar is Słupecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zangrandi rent richting de bal. Dyrstad verovert de bal door een tackle van achteren. Zygert rent richting de bal. Zygert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Delany rent richting de bal. Delany passt de bal in één keer door. Dyrstad rent richting de bal. Dyrstad geeft een hoge lob. Verhulst springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Mougin is nu in balbezit. Mougin passt de bal in één keer door. Prince bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince geeft een hoge lob. Ortega springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Delany probeert naar een medespeler te passen. Verhulst rent richting de bal. Verhulst passt de bal zonder na te denken. Gandul rent richting de bal. Gandul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Dobermann 1:9

84e minuut.
Zangrandi is nu in balbezit. Zangrandi draait met de bal, schiet en ... Sieczka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ortega rent richting de bal. Ortega haalt uit met een fantastische trap. Comesaña bokst de bal weg.

85e minuut.
Comesaña met een harde bal richting middenveld. Mougin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mougin passt de bal zonder na te denken. Prince bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Comesaña probeert naar een medespeler te passen. Verhulst kopt de bal weg. Sherwood rent richting de bal. Gandul onderschept slim de pass. Gandul draait met de bal, schiet en ... Breij bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Dobermann 1:10

88e minuut.
Zangrandi passt de bal in één keer door. Daar is Kubiš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubiš geeft de bal voor. Zangrandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangrandi draait met de bal, schiet en ... Comesaña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joel team 40%, Dobermann 60%.
joel team - Dobermann 1:10