Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.20
  • Stadion: andre67 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5802
andre67 UltrasVecchieManiere
prova Tactiek CTX20192ATT
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
61.9 gemiddelde waardering 52.3
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Suwazono rent richting de bal. Suwazono geeft de bal voor. Klungelig pakt Polnar de bal. Musso geeft een hoge lob. Gostomski geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Puziņš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Puziņš speelt de bal door. Sznaucer kopt de bal weg. Klungelig pakt Cheikh Ndiaye de bal. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea draait met de bal, schiet en ... Boniecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hota bereikt de bal nog maar net als eerste. Hota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
andre67 - UltrasVecchieManiere 1:0

9e minuut.
Śliwka rent richting de bal. Śliwka geeft een lange en hoge pass. Polnar kopt de bal weg. Klungelig pakt Tărşolea de bal. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap. Boniecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Suwazono kopt de bal weg. Gostomski rent richting de bal. Musso geeft de bal voor. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo haalt uit met een fantastische trap. Puziņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Suwazono bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwazono schiet op doel. Puziņš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andre67 43%, UltrasVecchieManiere 57%.
andre67 - UltrasVecchieManiere 1:0

48e minuut.
Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea passt de bal met de wreef. Sznaucer is nu in balbezit. Sznaucer geeft de bal voor. Tărşolea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
andre67 - UltrasVecchieManiere 2:0

51e minuut.
Stefánsson verovert de bal door een tackle van achteren. Stefánsson probeert naar een medespeler te passen. Denemark met een sublieme pass. Hota is nu in balbezit. Hota schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea speelt de bal door. Sznaucer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sznaucer geeft de bal voor. Hota springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
andre67 - UltrasVecchieManiere 3:0

57e minuut.
Bükehan geeft de bal voor. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka passt de bal zonder na te denken. Hota is nu in balbezit. Hota draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szakály komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Biggioggero met een sublieme pass. Daar is Mikruta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikruta geeft de bal voor. Szakály rent richting de bal. Szakály schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Denemark geeft de bal voor. Daar is Cheikh Ndiaye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
andre67 - UltrasVecchieManiere 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andre67 35%, UltrasVecchieManiere 65%.
andre67 - UltrasVecchieManiere 4:0