Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.20
  • Stadion: Uragano Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 8317
Uragano Bertoi Team
4123 Tactiek VIV
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
49.6 gemiddelde waardering 61.3
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitmuntend


9e minuut.
Dumitrescu passt de bal in één keer door. Benhalima heeft problemen om de bal te vangen. Benhalima probeert naar een medespeler te passen. Gataulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gataulin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uragano 61%, Bertoi Team 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uragano - Bertoi Team 0:0

48e minuut.
Gataulin verovert de bal door een tackle van achteren. AL Talyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gataulin onderschept slim de pass. Gataulin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uragano - Bertoi Team 0:1

51e minuut.
Buitenspel voor Castelli. Goede buitenspelval van de verdediging. Nsana komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Ruijter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruijter heeft problemen om de bal te vangen. Ruijter geeft een lange en hoge pass. Castelli springt en kopt de bal. Vârtejaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Aguilar komt het veld opgelopen. Valjasepp komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Blanco onderschept slim de pass. Blanco speelt de bal door. Valjasepp is nu in balbezit. Valjasepp schiet op doel. Karamanolis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. Patynek komt het veld opgelopen. Doxiadis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar passt de bal in één keer door. Stokić is nu in balbezit. Stokić haalt uit met een fantastische trap. Karamanolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Castelli rent richting de bal. Ullum legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Castelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rubirosa komt het veld opgelopen. Castelli neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Uragano - Bertoi Team 1:1

71e minuut.
Dumitrescu passt de bal in één keer door. Nsana met een sublieme pass. Valjasepp heeft problemen om de bal te vangen. Stokić is nu in balbezit. Stokić haalt uit met een fantastische trap. Karamanolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Patynek is nu in balbezit. Patynek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Inworp. Vernier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chinês met een sublieme pass. Castelli is nu in balbezit. Castelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar passt de bal met de wreef. Nsana bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Nsana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nsana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uragano 54%, Bertoi Team 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uragano - Bertoi Team 1:1