Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.20
  • Stadion: joel team Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 15884
joel team Babbenis F.C.
gioele1 Tactiek babbenis
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 53.3
zeer goed Schieten solide
goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Blacha probeert naar een medespeler te passen. Devine bereikt de bal nog maar net als eerste. Maračauskas begaat een overtreding. Devine is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Blacha komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Prince bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Caiati de bal. Zangrandi rent richting de bal. Zangrandi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Batistoni trapt de bal weg van het doel. Devine kopt de bal weg. Ulaga is nu in balbezit. Ulaga haalt uit met een fantastische trap. Breij maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Babbenis F.C. 0:1

7e minuut.
Mougin met een sublieme pass. Prince probeert de bal aan de voet te houden. Canto e Castro met een sublieme pass. Zangrandi rent richting de bal. Zangrandi draait met de bal, schiet en ... Batistoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Canto e Castro probeert naar een medespeler te passen. Pacuda rent richting de bal. Pacuda passt de bal in één keer door. Daar is Devine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Babbenis F.C. 0:2

26e minuut.
Blacha rent richting de bal. Prince rent richting de bal. Blacha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prince raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mougin met een snel genomen vrije trap. Batistoni met een sublieme pass. Devine kopt de bal weg. Ulaga rent richting de bal. Ulaga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joel team 52%, Babbenis F.C. 48%.
joel team - Babbenis F.C. 0:2

49e minuut.
Daar is Baloomao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baloomao geeft de bal voor. Canto e Castro kan de bal niet met de borst controleren. Zangrandi rent richting de bal. Zangrandi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Breij trapt de bal weg van het doel. Prince kopt de bal weg. Canto e Castro rent richting de bal. Zangrandi verovert de bal door een tackle van achteren. Zangrandi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Prince geeft een hoge lob. Klungelig pakt Canto e Castro de bal. Zangrandi rent richting de bal. Zangrandi schiet op doel. Batistoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Babbenis F.C. 1:2

62e minuut.
Sherwood speelt de bal door. Prince met een sublieme pass. Kubiš met een sublieme pass. Ortega rent richting de bal. Ortega draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Canto e Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ortega. Canto e Castro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Blacha met een snel genomen vrije trap. Ulaga probeert de bal met de borst te controleren. Devine is nu in balbezit. Devine haalt uit met een fantastische trap. Breij verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Mougin kopt de bal weg. Klungelig pakt Blacha de bal. Ortega met een sublieme pass. Zangrandi rent richting de bal. Zangrandi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
joel team - Babbenis F.C. 2:2

88e minuut.
Baloomao passt de bal in één keer door. Pacuda is nu in balbezit. Pacuda passt de bal zonder na te denken. Devine rent richting de bal. Devine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joel team 56%, Babbenis F.C. 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
joel team - Babbenis F.C. 2:2