Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuori Salerno Uragano
433B Tactiek 4123
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
51.1 gemiddelde waardering 49.6
solid Schieten good
good Passen adequate
very good Verdedigen very good


8e minuut.
Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ielcean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ielcean probeert naar een medespeler te passen. Nemehlo is nu in balbezit. Nemehlo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Sonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemehlo onderschept slim de pass. Klungelig pakt Nemehlo de bal. Nemehlo schiet op doel. Karamanolis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - Uragano 1:0

18e minuut.
Kamenyuka geeft een hoge lob. Kutsar probeert de bal aan de voet te houden. Misiewicz rent richting de bal. Misiewicz haalt uit met een fantastische trap. Čeh maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fuori Salerno - Uragano 1:1

24e minuut.
Chinês onderschept slim de pass. Chinês geeft de bal voor. Misiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiewicz draait met de bal, schiet en ... Čeh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - Uragano 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuori Salerno 45%, Uragano 55%.
Fuori Salerno - Uragano 1:2

51e minuut.
Kutsar speelt de bal door. Caretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Caretto passt de bal zonder na te denken. Hodorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodorov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kutsar speelt de bal door. Weitoxem is nu in balbezit. Weitoxem passt de bal met de wreef. Ielcean rent richting de bal. Ielcean geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ielcean rent richting de bal. Ielcean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fuori Salerno - Uragano 2:2

83e minuut.
Caretto passt de bal zonder na te denken. Weitoxem is nu in balbezit. Weitoxem passt de bal met de wreef. Ielcean rent richting de bal. Ielcean schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Ahumada maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ielcean kopt de bal weg. Daar is Vlăsceanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hodorov is nu in balbezit. Hodorov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuori Salerno 35%, Uragano 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fuori Salerno - Uragano 2:2