Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.20
  • Stadion: Arena AMIZAN
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 18077
Bertoi Team UltrasVecchieManiere
d55 Tactiek CTX20193
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
62.5 gemiddelde waardering 54.7
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
formidabel Verdedigen solide


5e minuut.
Dagostino draait met de bal, schiet en ... Rubirosa probeert de bal aan de voet te houden. Kržić verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Carrillo de bal. Carrillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Biggioggero verovert de bal door een tackle van achteren. Aldovrando verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aguilar zal de hoekschop nemen. Aldovrando krijgt zijn hoofd ertegen. Boniecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Aguilar geeft de bal voor. Mikruta is nu in balbezit. Valjasepp onderschept slim de pass. Valjasepp schiet op doel. Boniecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Valjasepp geeft een lange en hoge pass. Mendil onderschept slim de pass. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar geeft de bal voor. Aldovrando krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Dumitrescu geeft een lange en hoge pass. Rubio Fauria rent richting de bal. Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilar geeft een hoge lob. Aldovrando kopt de bal weg. De bal raakt de paal. Boniecki bokst de bal weg.

31e minuut.
Brezovar speelt de bal door. Kržić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kržić passt de bal zonder na te denken. Riesgo geeft de bal voor. Valjasepp krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertoi Team 51%, UltrasVecchieManiere 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bertoi Team - UltrasVecchieManiere 0:0

46e minuut.
Suwazono komt het veld opgelopen. Gostomski komt het veld opgelopen. Jamison komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Inworp. Nsana komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Inworp. Stokić komt het veld opgelopen. Đình Bắc komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Ullum speelt de bal door. Mikruta geeft een hoge lob. Gostomski kopt de bal weg. Szakály bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakály draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - UltrasVecchieManiere 0:1

60e minuut.
Suwazono geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szakály rent richting de bal. Gostomski rent richting de bal. Szakály bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakály haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - UltrasVecchieManiere 0:2

63e minuut.
Brezovar met een sublieme pass. Nsana rent richting de bal. Nsana passt de bal zonder na te denken. Stokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Śliwka passt de bal in één keer door. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo probeert naar een medespeler te passen. Szakály bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakály haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Carrillo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gostomski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - UltrasVecchieManiere 0:3

74e minuut.
Ullum met een sublieme pass. Suwazono geeft een hoge lob. Szakály is nu in balbezit. Szakály schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - UltrasVecchieManiere 0:4

79e minuut.
Musso probeert naar een medespeler te passen. Szakály is nu in balbezit. Eskurza rent richting de bal. Szakály verovert de bal door een tackle van achteren. Szakály schiet op doel. Venditto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carrillo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Daar is Nsana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nsana met een sublieme pass. Aldovrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldovrando haalt uit met een fantastische trap. Boniecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - UltrasVecchieManiere 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertoi Team 45%, UltrasVecchieManiere 55%.
Bertoi Team - UltrasVecchieManiere 1:4