Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.20
  • Stadion: andre67 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6659
andre67 Kickreker
prova Tactiek 442 classic
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
28 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.5 gemiddelde waardering 44.5
outstanding Schieten good
excellent Passen adequate
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Salachna geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sznaucer met de inworp. Polnar geeft een hoge lob. Hota krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Polnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Polnar passt de bal in één keer door. Sznaucer rent richting de bal. Polnar geeft een lange en hoge pass. Tărşolea springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Polnar is nu in balbezit. Polnar geeft de bal voor. Tărşolea kopt de bal weg. Hota rent richting de bal. Hota draait met de bal, schiet en ... Postoacă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Bükehan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bükehan geeft een hoge lob. Salachna rent richting de bal. Tărşolea onderschept slim de pass. Tărşolea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Morton geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojdyga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skarupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarupa schiet op doel. Puziņš bokst de bal weg. Ašćalić verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Sznaucer met de inworp. Polnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Polnar geeft een hoge lob. Tărşolea heeft problemen om de bal te vangen. Tărşolea draait met de bal, schiet en ... Postoacă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kurzaj verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
andre67 - Kickreker 1:0

32e minuut.
Schmitt rent richting de bal. Schmitt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hota de bal. Hota draait met de bal, schiet en ... Kurzaj probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pessina passt de bal zonder na te denken. Szklarski is nu in balbezit. Szklarski met een sublieme pass. Hota bereikt de bal nog maar net als eerste. Hota draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andre67 42%, Kickreker 58%.
andre67 - Kickreker 1:0

47e minuut.
Hota passt de bal zonder na te denken. Daar is Wojdyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hota verovert de bal door een tackle van achteren. Hota draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Polnar kopt de bal weg. Hota bereikt de bal nog maar net als eerste. Hota passt de bal met de wreef. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Polnar probeert naar een medespeler te passen. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hrníček de bal onder controle te krijgen. Hota springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
andre67 - Kickreker 2:0

73e minuut.
Filho heeft problemen om de bal te vangen. Polnar rent richting de bal. Polnar passt de bal met de wreef. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Cohn is nu in balbezit. Urban verovert de bal door een tackle van achteren. Urban met een sublieme pass. Daar is Hota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hota schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
andre67 - Kickreker 3:0

79e minuut.
Hota kopt de bal weg. Daar is Tărşolea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ottone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea onderschept slim de pass. Tărşolea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Hrníček rent richting de bal. Hrníček geeft een lange en hoge pass. Urban met een sublieme pass. Hota rent richting de bal. Hota draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Postoacă probeert wanhopig de bal te grijpen. Kurzaj probeert de bal met de borst te controleren. Postoacă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
andre67 - Kickreker 4:0

83e minuut.
Polnar probeert naar een medespeler te passen. Tărşolea heeft problemen om de bal te vangen. Szklarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea verovert de bal door een tackle van achteren. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Postoacă bokst de bal weg.

86e minuut.
Schmitt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurzaj rent richting de bal. Hota onderschept slim de pass. Hota haalt uit met een fantastische trap. Postoacă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
andre67 - Kickreker 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andre67 26%, Kickreker 74%.
andre67 - Kickreker 5:0