Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.20
  • Stadion: joel team Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 11456
joel team nerassurri
gioele1 Tactiek 433
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 54.6
solid Schieten formidable
solid Passen solid
good Verdedigen excellent


3e minuut.
Zygert bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Manuszewski passt de bal met de wreef. Sabatier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabatier geeft een lange en hoge pass. Breij probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sherwood de bal. Furiosi verovert de bal door een tackle van achteren. Furiosi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - nerassurri 0:1

8e minuut.
Baloomao bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangrandi is nu in balbezit. Zangrandi speelt de bal door. Ortega heeft problemen om de bal te vangen. Ortega haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Dejana verovert de bal door een tackle van achteren. Dejana speelt de bal door. Orav met een sublieme pass. Liccardo rent richting de bal. Liccardo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Furiosi kopt de bal weg. Orav bereikt de bal nog maar net als eerste. Orav probeert naar een medespeler te passen. Furiosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Furiosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - nerassurri 0:2

17e minuut.
Orav kan de bal niet met de borst controleren. Orav probeert naar een medespeler te passen. Bolčánik rent richting de bal. Bolčánik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - nerassurri 0:3

19e minuut.
Bolčánik verovert de bal door een tackle van achteren. Bolčánik passt de bal zonder na te denken. Sabatier probeert naar een medespeler te passen. Furiosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Furiosi draait met de bal, schiet en ... Breij bokst de bal weg.

25e minuut.
Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangrandi is nu in balbezit. Ortega heeft problemen om de bal te vangen. Zangrandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangrandi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Parolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Manuszewski passt de bal in één keer door. Mougin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygert met een sublieme pass. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Breij probeert naar een medespeler te passen. Ortega kopt de bal weg. Orav probeert naar een medespeler te passen. Bolčánik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolčánik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joel team 64%, nerassurri 36%.
joel team - nerassurri 0:3

47e minuut.
Hovančák verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sabatier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolčánik is nu in balbezit. Bolčánik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - nerassurri 0:4

47e minuut.
Hovančák geeft een lange en hoge pass. Daar is Bolčánik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zygert. Zygert krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Mougin passt de bal met de wreef. Zygert rent richting de bal. Zygert met een sublieme pass. Zangrandi rent richting de bal. Zangrandi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Lekov passt de bal met de wreef. Zangrandi rent richting de bal. Manuszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manuszewski krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Hovančák probeert naar een medespeler te passen. Ortega is nu in balbezit. Ortega met een sublieme pass. Zangrandi is nu in balbezit. Zangrandi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Furiosi heeft problemen om de bal te vangen. Maračauskas is nu in balbezit. Furiosi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Furiosi krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Bolčánik met een sublieme pass. Sabatier is nu in balbezit. Sabatier geeft een lange en hoge pass. Hovančák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Furiosi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - nerassurri 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joel team 50%, nerassurri 50%.
joel team - nerassurri 0:5