Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Solferino limana
CuoreMondiale82 Tactiek victory
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
18 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
64.3 gemiddelde waardering 65
very good Schieten excellent
excellent Passen very good
incredible Verdedigen formidable


9e minuut.
Lookman is nu in balbezit. Lookman passt de bal zonder na te denken. Maxwell is nu in balbezit. Maxwell geeft een hoge lob. Daar is Blažajec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Blažajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Blažajec haalt uit met een fantastische trap. D`Avanzo bokst de bal weg. Massafra bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Maxwell zal de hoekschop nemen. Massafra springt en kopt de bal. D`Avanzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Klungelig pakt Ostoja de bal. Massafra rent richting de bal. Becerra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Becerra krijgt een gele kaart. Massafra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Massafra neemt zijn aanloop. D`Avanzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Solferino - limana 1:0

17e minuut.
Maxwell rent richting de bal. Maxwell geeft de bal voor. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Blažajec verovert de bal door een tackle van achteren. Blažajec schiet op doel. D`Avanzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. D`Avanzo speelt de bal door. de Paiva Júnior kopt de bal weg. Klungelig pakt Benaglio de bal. Cvijić is nu in balbezit. Cvijić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Tiapushkin geeft een hoge lob. Benaglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrason onderschept slim de pass. Orrason draait met de bal, schiet en ... Cvijić probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cvijić rent richting de bal. Cvijić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Solferino - limana 1:1

26e minuut.
Condorcanqui rent richting de bal. Condorcanqui passt de bal in één keer door. de Paiva Júnior geeft een lange en hoge pass. Orrason is nu in balbezit. Orrason draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Inworp. Lookman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pavić met een sublieme pass. Klungelig pakt Blažajec de bal. Blažajec draait met de bal, schiet en ... D`Avanzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Orrason rent richting de bal. de Paiva Júnior bereikt de bal nog maar net als eerste. Balkestein verovert de bal door een tackle van achteren. Nisawi rent richting de bal. Orrason verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pavić passt de bal zonder na te denken. Blažajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostoja rent richting de bal. Massafra onderschept slim de pass. Massafra draait met de bal, schiet en ... D`Avanzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Tiapushkin met een sublieme pass. Cvijić heeft problemen om de bal te vangen. Ruzzo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ruzzo krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Sofianopoulos geeft een lange en hoge pass. Blažajec kopt de bal weg. Pavić rent richting de bal. Pavić geeft een hoge lob. Massafra springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solferino 45%, limana 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Solferino - limana 1:1

48e minuut.
Ostoja rent richting de bal. Maxwell verovert de bal door een tackle van achteren. Maxwell geeft de bal voor. Blažajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Blažajec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Maxwell geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mancipe bereikt de bal nog maar net als eerste. Massafra onderschept slim de pass. Massafra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Pavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavić passt de bal zonder na te denken. Lookman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lookman geeft een hoge lob. Blažajec maakt een snoekduik en kopt de bal. D`Avanzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Płatek geeft de bal voor. Sofianopoulos kopt de bal weg. Cvijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvijić haalt uit met een fantastische trap. Nisawi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Solferino - limana 1:2

68e minuut.
Maxwell met een sublieme pass. Lookman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lookman passt de bal met de wreef. Massafra is nu in balbezit. Massafra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Canevisio komt het veld opgelopen. Casagrande komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Doeltrap. De Irigoyen komt het veld opgelopen. Boldici komt het veld opgelopen. Grignoli komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Boldici onderschept slim de pass. Boldici geeft de bal voor. Orrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrason haalt uit met een fantastische trap. Nisawi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Solferino - limana 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solferino 50%, limana 50%.
Solferino - limana 1:3