Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Mazzugoro A.C. Draghi Viola
Nenbokidde v3 Tactiek lollofuori2
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 65.5
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen formidabel
formidabel Verdedigen formidabel


3e minuut.
Bisquert is nu in balbezit. Zaneletti geeft de bal voor. Alz onderschept slim de pass. Camagni is nu in balbezit. Camagni geeft een lange en hoge pass. Załuski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Camagni met een sublieme pass. Pratali rent richting de bal. Pratali passt de bal met de wreef. Zaneletti is nu in balbezit. Zaneletti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Krásnohorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Krásnohorský passt de bal met de wreef. Minicuci geeft de bal voor. Pratali rent richting de bal. Pratali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Cortés probeert naar een medespeler te passen. Ognjenović rent richting de bal. Ognjenović passt de bal zonder na te denken. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Garzoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Quirino rent richting de bal. Quirino passt de bal in één keer door. Camagni probeert naar een medespeler te passen. Pratali is nu in balbezit. Pratali draait met de bal, schiet en ... Załuski bokst de bal weg. Krzyżaniak rent richting de bal. Krzyżaniak geeft een hoge lob. Revathi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bisquert geeft de bal voor. Pratali krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Llano rent richting de bal. Zaneletti verovert de bal door een tackle van achteren. Zaneletti speelt de bal door. Camagni is nu in balbezit. Camagni geeft een hoge lob. Załuski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pratali is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Mazzugoro - A.C. Draghi Viola 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Mazzugoro 68%, A.C. Draghi Viola 32%.
Real Mazzugoro - A.C. Draghi Viola 0:1

48e minuut.
Saldaña rent richting de bal. Minicuci is nu in balbezit. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Mazzugoro - A.C. Draghi Viola 1:1

58e minuut.
Pratali is nu in balbezit. Pratali passt de bal met de wreef. Bisquert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisquert geeft een hoge lob. Pratali springt en kopt de bal. Załuski bokst de bal weg. Inworp. Cabrini komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Scopel is nu in balbezit. Scopel passt de bal met de wreef. Noica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratali verovert de bal door een tackle van achteren. Pratali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Scopel probeert naar een medespeler te passen. Camagni is nu in balbezit. Krzyżaniak maakt een afschuwelijke overtreding. Krzyżaniak krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Jiménez rent richting de bal. Saldaña rent richting de bal. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Mazzugoro - A.C. Draghi Viola 2:1

70e minuut.
Quirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino passt de bal met de wreef. Bisquert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisquert geeft een hoge lob. Pratali krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ognjenović rent richting de bal. Quirino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ognjenović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cabrini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Saldaña rent richting de bal. Saldaña draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Saldaña kopt de bal weg. Rodrigo is nu in balbezit. Rodrigo passt de bal in één keer door. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Garzoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Daar is Camagni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camagni passt de bal in één keer door. Zaneletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisquert geeft een hoge lob. Pratali maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Mazzugoro - A.C. Draghi Viola 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Mazzugoro 52%, A.C. Draghi Viola 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Mazzugoro - A.C. Draghi Viola 2:2