Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:33
  • Competitiewedstrijd: Serie D.21
  • Stadion: migliana Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 28789
migliana Roomba F.C.
442 Tactiek 5555
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 58
excellent Schieten very good
solid Passen solid
formidable Verdedigen excellent


5e minuut.
Vezzani probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ben Dov de bal. Albani probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lampka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampka schiet op doel. Tiholov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Damme geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jakobsen kopt de bal weg. Ben Dov geeft een hoge lob. Soused springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Lampka kopt de bal weg. Fanteria rent richting de bal. Fanteria passt de bal in één keer door. Lampka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampka schiet op doel. Tiholov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Fanteria geeft een lange en hoge pass. Ben Dov onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Salmenperä neemt de hoekschop. Fanteria maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
migliana - Roomba F.C. 0:1

28e minuut.
Bánka kopt de bal weg. Daar is Fanteria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampka is nu in balbezit. Lampka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
migliana - Roomba F.C. 0:2

39e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Damme zal de hoekschop nemen. Jakobsen kopt de bal weg. Di Somma is nu in balbezit. Sigurvinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurvinson geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Di Somma passt de bal zonder na te denken. Lampka rent richting de bal. Bánka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lampka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lampka kan niet meer verder spelen. Walraeve komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: migliana 46%, Roomba F.C. 54%.
migliana - Roomba F.C. 0:2

46e minuut.
Jakobsen passt de bal zonder na te denken. Di Somma rent richting de bal. Soused begaat een overtreding. Soused krijgt een gele kaart. Di Somma wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Di Somma met een snel genomen vrije trap. Fanteria rent richting de bal. Fanteria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
migliana - Roomba F.C. 0:3

49e minuut.
Soused speelt de bal door. Sigurvinson rent richting de bal. Sigurvinson probeert naar een medespeler te passen. Jakobsen is nu in balbezit. Jakobsen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kobarynko met een sublieme pass. Fanteria is nu in balbezit. Ben Dov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ben Dov krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Albani passt de bal zonder na te denken. Storaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Storaci met een sublieme pass. Walraeve is nu in balbezit. Walraeve schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Albani speelt de bal door. Kobarynko controleert de bal met de borst. Kobarynko passt de bal in één keer door. Walraeve is nu in balbezit. Walraeve draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Tiholov is nu in balbezit. Tiholov geeft een lange en hoge pass. Vezzani kopt de bal weg. Salmenperä geeft een hoge lob. Fanteria krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Tänover onderschept slim de pass. Kobarynko onderschept slim de pass. Kobarynko passt de bal met de wreef. Salmenperä geeft een lange en hoge pass. Walraeve krijgt zijn hoofd ertegen. Tiholov bokst de bal weg.

78e minuut.
Albani is nu in balbezit. Kobarynko is nu in balbezit. Kobarynko passt de bal met de wreef. Walraeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Walraeve haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fanteria rent richting de bal. Fanteria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
migliana - Roomba F.C. 0:4

82e minuut.
Fanteria bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanteria speelt de bal door. Klungelig pakt Walraeve de bal. Walraeve schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
migliana - Roomba F.C. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: migliana 51%, Roomba F.C. 49%.
migliana - Roomba F.C. 0:5