Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fantacimbri juve
prova Tactiek salva57
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 50.5
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Barontini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barontini geeft de bal voor. Urodov probeert de bal aan de voet te houden. Bhuvanesh rent richting de bal. Bhuvanesh schiet op doel. Bukalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Arazzi passt de bal zonder na te denken. Pausa rent richting de bal. Królik begaat een overtreding. Królik krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Urodov bereikt de bal nog maar net als eerste. Urodov geeft een lange en hoge pass. Nieves kopt de bal weg. Chyła is nu in balbezit. Chyła haalt uit met een fantastische trap. Vasara bokst de bal weg. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fantacimbri 48%, juve 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fantacimbri - juve 0:0

62e minuut.
Urodov verovert de bal door een tackle van achteren. Urodov geeft de bal voor. Cardoni onderschept slim de pass. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła haalt uit met een fantastische trap. Vasara bokst de bal weg.

66e minuut.
Nieves onderschept slim de pass. Nieves speelt de bal door. Chyła is nu in balbezit. Chyła draait met de bal, schiet en ... Vasara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fantacimbri - juve 0:1

75e minuut.
Daar is Pausa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Królik rent richting de bal. Buldrighini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pausa rent richting de bal. Pausa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Słowikowski passt de bal in één keer door. Bhuvanesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowron begaat een overtreding. Bhuvanesh wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bhuvanesh kan niet meer verder spelen. Gavazzi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fantacimbri 57%, juve 43%.
fantacimbri - juve 0:1