Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:33
  • Competitiewedstrijd: Serie D.21
  • Stadion: Barracuda Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8800
Barracuda Musca manciuriana
442 Tactiek GOKU
52% Balbezit 48%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
39.5 gemiddelde waardering 47.7
solid Schieten solid
weak Passen good
good Verdedigen adequate


8e minuut.
Acevedo geeft de bal voor. Inworp. Pace zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bovina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovina geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Chohan speelt de bal door. Arnalot kopt de bal weg. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański haalt uit met een fantastische trap. Del Basso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda - Musca manciuriana 1:0

25e minuut.
Bovina rent richting de bal. Bovina speelt de bal door. Cocoloş is nu in balbezit. Cocoloş draait met de bal, schiet en ... Chohan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barracuda - Musca manciuriana 1:1

30e minuut.
Kremblewski heeft problemen om de bal te vangen. Aschero rent richting de bal. Aschero passt de bal zonder na te denken. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański draait met de bal, schiet en ... Del Basso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Chohan met een harde bal richting middenveld. Cervero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valdo. Valdo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barracuda 71%, Musca manciuriana 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barracuda - Musca manciuriana 1:1

49e minuut.
Cassia geeft een lange en hoge pass. Pace kopt de bal weg. Pasik heeft problemen om de bal te vangen. Cocoloş rent richting de bal. Cocoloş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Aschero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirri is nu in balbezit. Pirri speelt de bal door. Daar is Cocoloş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cocoloş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Żukowski neemt vlug de vrije trap. Cervero kopt de bal weg. Acevedo controleert de bal met de borst. Cocoloş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocoloş schiet op doel. Chohan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barracuda 75%, Musca manciuriana 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barracuda - Musca manciuriana 1:1