Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Mazzugoro Solferino
Nenbokidde v3 Tactiek Fiume
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
60.3 gemiddelde waardering 64.5
very good Schieten very good
very good Passen excellent
formidable Verdedigen brilliant


4e minuut.
Płatek geeft een hoge lob. Blažajec rent richting de bal. Met opzet legt Alz zijn tegenspeler op de grond. Blažajec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Blažajec wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Alz geeft een hoge lob. Revathi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Livieratos is nu in balbezit. Livieratos geeft een hoge lob. Massafra springt en kopt de bal. Załuski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Cortés met de inworp. Saldaña rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balkestein. Balkestein krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Płatek onderschept slim de pass. Lookman is nu in balbezit. Lookman passt de bal met de wreef. Massafra rent richting de bal. Massafra draait met de bal, schiet en ... Załuski bokst de bal weg.

24e minuut.
Blažajec rent richting de bal. Revathi met een sublieme pass. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez draait met de bal, schiet en ... Nisawi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Mazzugoro - Solferino 1:0

33e minuut.
Klungelig pakt Massafra de bal. Noica rent richting de bal. Noica geeft de bal voor. Pavić geeft de bal voor. Blažajec springt en kopt de bal. Załuski bokst de bal weg.

36e minuut.
Saldaña rent richting de bal. Saldaña passt de bal zonder na te denken. Benaglio onderschept slim de pass. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Nisawi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Lookman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lookman passt de bal zonder na te denken. Livieratos is nu in balbezit. Livieratos geeft de bal voor. Massafra springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Maxwell rent richting de bal. Maxwell speelt de bal door. Massafra rent richting de bal. Massafra draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Alz de bal onder controle te krijgen. Załuski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Mazzugoro - Solferino 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Mazzugoro 62%, Solferino 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Mazzugoro - Solferino 1:1

61e minuut.
Buitenspel voor Blažajec. Goede buitenspelval van de verdediging. Cabrini komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Cortés passt de bal zonder na te denken. Balkestein rent richting de bal. Saldaña onderschept slim de pass. Saldaña schiet op doel. Klungelig pakt Benaglio de bal. Nisawi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Inworp. Shestakov komt het veld opgelopen. Canevisio komt het veld opgelopen. Robles komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Maxwell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pavić is nu in balbezit. Pavić geeft een lange en hoge pass. Canevisio krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Płatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek geeft een lange en hoge pass. Canevisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Canevisio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Mazzugoro - Solferino 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Mazzugoro 46%, Solferino 54%.
Real Mazzugoro - Solferino 1:2