Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.21
  • Stadion: migliana Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 22924
migliana sannino team
442 Tactiek ATA4A
51% Balbezit 49%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.5 gemiddelde waardering 55.2
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Ribas kan de bal niet met de borst controleren. Dajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajka passt de bal in één keer door. Ozera rent richting de bal. Ozera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ozera stond buitenspel. Macieszczuk neemt vlug de vrije trap. Zincirkıran rent richting de bal. Zincirkıran geeft een lange en hoge pass. Jakobsen krijgt zijn hoofd ertegen. Schieppati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Kełpikowski is nu in balbezit. Kełpikowski met een sublieme pass. Ozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajka is nu in balbezit. Dajka haalt uit met een fantastische trap. Tiholov bokst de bal weg.

22e minuut.
Jakobsen geeft de bal voor. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano passt de bal zonder na te denken. Ozera rent richting de bal. Ozera draait met de bal, schiet en ... Tiholov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Zambrano geeft de bal voor. Ozera kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bánka de bal onder controle te krijgen. Dajka is nu in balbezit. Dajka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
migliana - sannino team 0:1

24e minuut.
Jakobsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakobsen geeft een lange en hoge pass. Śmigło bereikt de bal nog maar net als eerste. Soused onderschept slim de pass. Soused draait met de bal, schiet en ... Schieppati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Ozera speelt de bal door. Zambrano geeft een lange en hoge pass. Dajka is nu in balbezit. Dajka draait met de bal, schiet en ... Tiholov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
migliana - sannino team 0:2

37e minuut.
Pazúrik geeft een lange en hoge pass. Daar is Macieszczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macieszczuk passt de bal met de wreef. Ozera rent richting de bal. Ozera draait met de bal, schiet en ... Tiholov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Dajka de bal. Dajka schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: migliana 69%, sannino team 31%.
migliana - sannino team 0:2

69e minuut.
Pazúrik geeft de bal voor. Klungelig pakt Ozera de bal. Ozera geeft de bal voor. Dajka rent richting de bal. Dajka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Durandi geeft de bal voor. Sigurvinson is nu in balbezit. Zambrano verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrano geeft een hoge lob. Dajka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Zincirkıran rent richting de bal. Estruch verovert de bal door een tackle van achteren. Estruch met een sublieme pass. Dajka is nu in balbezit. Dajka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Zambrano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carambol komt het veld opgelopen. Ribas met de inworp. Zincirkıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincirkıran geeft een hoge lob. Paal! Schieppati maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Estruch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soused rent richting de bal. Jakobsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakobsen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: migliana 75%, sannino team 25%.
migliana - sannino team 0:2