Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Solferino A.C. Draghi Viola
Tenerife Tactiek lollofuori2
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
63.5 gemiddelde waardering 64.4
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Maxwell rent richting de bal. Maxwell passt de bal zonder na te denken. Milin is nu in balbezit. Massafra verovert de bal door een tackle van achteren. Massafra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Camagni passt de bal met de wreef. Rodrigo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Benaglio. Benaglio krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Maxwell geeft een hoge lob. Migliani kopt de bal weg. Quirino probeert de bal aan de voet te houden. Blažajec rent richting de bal. Blažajec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Quirino met een snelle inworp. Bisquert is nu in balbezit. Bisquert geeft de bal voor. Pratali springt en kopt de bal. Nisawi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Balkestein passt de bal met de wreef. Pavić met een sublieme pass. Maxwell rent richting de bal. Maxwell geeft de bal voor. Blažajec krijgt zijn hoofd ertegen. Garzoni bokst de bal weg.

41e minuut.
Maxwell passt de bal zonder na te denken. Blažajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin onderschept slim de pass. Massafra verovert de bal door een tackle van achteren. Massafra draait met de bal, schiet en ... Garzoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Płatek verovert de bal door een tackle van achteren. Pavić probeert naar een medespeler te passen. Massafra rent richting de bal. Blažajec is nu in balbezit. Blažajec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solferino 51%, A.C. Draghi Viola 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Solferino - A.C. Draghi Viola 0:0

55e minuut.
Maxwell geeft een lange en hoge pass. Blažajec krijgt zijn hoofd ertegen. Milin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Massafra rent richting de bal. Massafra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Sofianopoulos onderschept slim de pass. Sofianopoulos geeft de bal voor. Blažajec rent richting de bal. Blažajec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Shestakov komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Pavić kopt de bal weg. Maxwell speelt de bal door. Massafra bereikt de bal nog maar net als eerste. Blažajec rent richting de bal. Blažajec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Solferino - A.C. Draghi Viola 1:0

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Massafra stond buitenspel. Canevisio komt het veld opgelopen. Robles komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Balkestein zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pavić probeert naar een medespeler te passen. Maxwell is nu in balbezit. Maxwell geeft een hoge lob. Canevisio maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Solferino - A.C. Draghi Viola 2:0

81e minuut.
Camagni met een snelle inworp. Scopel geeft de bal voor. Sofianopoulos is nu in balbezit. Pratali verovert de bal door een tackle van achteren. Pratali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Solferino - A.C. Draghi Viola 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solferino 36%, A.C. Draghi Viola 64%.
Solferino - A.C. Draghi Viola 2:1