Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:34
  • Competitiewedstrijd: Serie D.21
  • Stadion: limana Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 35814
limana Real Mazzugoro
tattica test Tactiek Eretic v2
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
65.5 gemiddelde waardering 61
formidable Schieten very good
very good Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


8e minuut.
Solano controleert de bal met de borst. Solano geeft een lange en hoge pass. Cvijić kopt de bal weg. Tiapushkin rent richting de bal. Tiapushkin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tiapushkin is nu in balbezit. Tiapushkin speelt de bal door. Cvijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvijić draait met de bal, schiet en ... Załuski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - Real Mazzugoro 1:0

38e minuut.
de Paiva Júnior speelt de bal door. Condorcanqui is nu in balbezit. Krásnohorský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Condorcanqui raakt geblesseerd tijdens het duel. de Paiva Júnior komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: limana 31%, Real Mazzugoro 69%.
limana - Real Mazzugoro 1:0

50e minuut.
Mancipe verovert de bal door een tackle van achteren. Mancipe passt de bal in één keer door. Cvijić rent richting de bal. Orrason rent richting de bal. Orrason draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Becerra is nu in balbezit. Mancipe rent richting de bal. Ognjenović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ognjenović krijgt een gele kaart.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cvijić stond buitenspel. Cabrini komt het veld opgelopen.

62e minuut.
de Paiva Júnior met een sublieme pass. Cvijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrini begaat een overtreding. Cabrini krijgt een gele kaart. Cvijić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de Paiva Júnior zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Condorcanqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Condorcanqui geeft een hoge lob. Cvijić krijgt zijn hoofd ertegen. Załuski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Condorcanqui rent richting de bal. Llano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Condorcanqui is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de Paiva Júnior zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Condorcanqui speelt de bal door. Orrason heeft problemen om de bal te vangen. Orrason haalt uit met een fantastische trap. Załuski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - Real Mazzugoro 2:0

69e minuut.
de Paiva Júnior heeft problemen om de bal te vangen. Mancipe bereikt de bal nog maar net als eerste. de Paiva Júnior met een sublieme pass. Orrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrason schiet op doel. Załuski bokst de bal weg.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grignoli komt het veld opgelopen. De Irigoyen komt het veld opgelopen. Boldici komt het veld opgelopen. Wannapiromkul komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Cortés speelt de bal door. Jiménez met een sublieme pass. Klungelig pakt Revathi de bal. Revathi geeft een lange en hoge pass. Jiménez maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cabrini controleert de bal met de borst. Orrason is nu in balbezit. Orrason passt de bal in één keer door. De Irigoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. De Irigoyen draait met de bal, schiet en ... Załuski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: limana 35%, Real Mazzugoro 65%.
limana - Real Mazzugoro 2:0