Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sannino team Roomba F.C.
ATA4A Tactiek 5555
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
53.3 gemiddelde waardering 56.5
solid Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Dajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajka onderschept slim de pass. Dajka draait met de bal, schiet en ... Barluzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sannino team - Roomba F.C. 1:0

8e minuut.
Caspani rent richting de bal. Caspani geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koev met een snelle inworp. Albiani geeft een hoge lob. Barluzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Kammerer springt en kopt de bal. Narov verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Storaci geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kammerer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sannino team - Roomba F.C. 1:1

13e minuut.
Kammerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Estruch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kammerer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kammerer neemt de penalty, wat een uithaal! bin Huzayel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sannino team - Roomba F.C. 1:2

22e minuut.
Klungelig pakt Pazúrik de bal. Hermanowski geeft de bal voor. Kammerer rent richting de bal. Kammerer schiet op doel. bin Huzayel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sannino team - Roomba F.C. 1:3

26e minuut.
Narov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carambol komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Klungelig pakt Albiani de bal. Salmenperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmenperä probeert naar een medespeler te passen. Kammerer rent richting de bal. Kammerer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Kełpikowski passt de bal in één keer door. Ozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozera geeft een lange en hoge pass. Dajka is nu in balbezit. Dajka haalt uit met een fantastische trap. Barluzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cavanna onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kełpikowski zal de hoekschop nemen. Dajka is nu in balbezit. Dajka draait met de bal, schiet en ... Barluzzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Albani passt de bal zonder na te denken. Dajka rent richting de bal. Vezzani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dajka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pazúrik komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kełpikowski geeft een hoge lob. Dajka kopt de bal weg. Daar is Ozera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dajka is nu in balbezit. Dajka haalt uit met een fantastische trap. Barluzzi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sannino team 46%, Roomba F.C. 54%.
sannino team - Roomba F.C. 1:3

46e minuut.
Dajka rent richting de bal. Dajka met een sublieme pass. Ozera rent richting de bal. Ozera draait met de bal, schiet en ... Barluzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sannino team - Roomba F.C. 2:3

49e minuut.
Koev kopt de bal weg. Hermanowski is nu in balbezit. Hermanowski probeert naar een medespeler te passen. Kammerer rent richting de bal. Kammerer schiet op doel. bin Huzayel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fanteria rent richting de bal. Fanteria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Storaci geeft de bal voor. Salmenperä kopt de bal weg. Daar is Kammerer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salmenperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmenperä schiet op doel. bin Huzayel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sannino team 37%, Roomba F.C. 63%.
sannino team - Roomba F.C. 2:3