Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fantacimbri Musca manciuriana
prova Tactiek GOKU
56% Balbezit 44%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
52.3 gemiddelde waardering 46.9
excellent Schieten good
very good Passen good
solid Verdedigen adequate


15e minuut.
Baini passt de bal zonder na te denken. Pirri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirri met een sublieme pass. Cocoloş is nu in balbezit. Cocoloş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Magistrelli geeft een lange en hoge pass. Cardoni heeft problemen om de bal te vangen. Cocoloş met een sublieme pass. Pirri is nu in balbezit. Pirri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Arazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arazzi geeft de bal voor. Cervero rent richting de bal. Santaroni verovert de bal door een tackle van achteren. Santaroni schiet op doel. Del Basso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fantacimbri 63%, Musca manciuriana 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fantacimbri - Musca manciuriana 0:0

50e minuut.
Inworp. Buldrighini komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Cocoloş bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirri is nu in balbezit. Ciccioli onderschept slim de pass. Cocoloş rent richting de bal. Cocoloş haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Aschero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bovina met een sublieme pass. Pirri met een sublieme pass. Cocoloş rent richting de bal. Cocoloş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Arazzi is nu in balbezit. Arazzi passt de bal met de wreef. Magistrelli met een sublieme pass. Buldrighini heeft problemen om de bal te vangen. Buldrighini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Magistrelli met een sublieme pass. Angelo geeft een lange en hoge pass. Cardoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocoloş onderschept slim de pass. Cocoloş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Słowikowski passt de bal in één keer door. Barontini rent richting de bal. Barontini passt de bal in één keer door. Pirri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Cardoni speelt de bal door. Bovina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovina met een sublieme pass. Cocoloş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocoloş haalt uit met een fantastische trap. Vasara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Buldrighini bereikt de bal nog maar net als eerste. Aschero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buldrighini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aschero heeft problemen om de bal te vangen. Arazzi met een snel genomen vrije trap. Słowikowski rent richting de bal. Słowikowski geeft een lange en hoge pass. Del Basso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fantacimbri 54%, Musca manciuriana 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fantacimbri - Musca manciuriana 0:0