Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:34
  • Competitiewedstrijd: Serie D.21
  • Stadion: juve Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2944
juve Barracuda
salva57 Tactiek 442
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
23 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 36.8
formidable Schieten good
good Passen weak
very good Verdedigen good


2e minuut.
Villanueva verovert de bal door een tackle van achteren. Villanueva speelt de bal door. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Randmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randmaa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Randmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła is nu in balbezit. Żukowski is nu in balbezit. Chyła onderschept slim de pass. Chyła schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Randmaa met een sublieme pass. Nieves speelt de bal door. Chyła is nu in balbezit. Chyła haalt uit met een fantastische trap. Acevedo probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Rapisardo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bertanzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Randmaa rent richting de bal. Randmaa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bertanzi passt de bal met de wreef. Nieves is nu in balbezit. Nieves met een sublieme pass. Chyła is nu in balbezit. Chyła draait met de bal, schiet en ... Chohan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bertanzi zal de hoekschop nemen. Chohan bokst de bal weg.

20e minuut.
Arnalot met een sublieme pass. Verkoppen geeft een lange en hoge pass. Nieves kopt de bal weg. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Villanueva is nu in balbezit. Villanueva met een sublieme pass. Chyła probeert naar een medespeler te passen. Randmaa controleert de bal met de borst. Randmaa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Skowron kopt de bal weg. Randmaa is nu in balbezit. Randmaa met een sublieme pass. Chyła is nu in balbezit. Chyła draait met de bal, schiet en ... Chohan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Acevedo verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Villanueva neemt de hoekschop. Chyła springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pasik passt de bal met de wreef. Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves passt de bal met de wreef. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła draait met de bal, schiet en ... Chohan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Solarte rent richting de bal. Arnalot onderschept slim de pass. Arnalot passt de bal zonder na te denken. Valdo rent richting de bal. Valdo geeft de bal voor. Bukalski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juve 33%, Barracuda 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
juve - Barracuda 0:0

57e minuut.
Verkoppen rent richting de bal. Verkoppen geeft de bal voor. Acevedo probeert de bal met de borst te controleren. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Vatsa geeft een lange en hoge pass. bin Che Omar kopt de bal weg. Vatsa heeft problemen om de bal te vangen. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klungelig pakt Randmaa de bal. Chyła is nu in balbezit. Żukowski verovert de bal door een tackle van achteren. Randmaa is nu in balbezit. Randmaa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Urodov rent richting de bal. Solarte rent richting de bal. Solarte met een sublieme pass. Chyła rent richting de bal. Chyła schiet op doel. Chohan bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Skowron rent richting de bal. Arnalot onderschept slim de pass. Arnalot speelt de bal door. Chyła rent richting de bal. Chyła draait met de bal, schiet en ... Chohan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Valdo passt de bal met de wreef. bin Che Omar is nu in balbezit. bin Che Omar geeft een hoge lob. Randmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randmaa haalt uit met een fantastische trap. Chohan bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Villanueva neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Nieves speelt de bal door. Randmaa rent richting de bal. Żukowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Randmaa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Randmaa neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Chohan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Solarte probeert naar een medespeler te passen. Bertanzi met een sublieme pass. Daar is Chyła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
juve - Barracuda 1:0

89e minuut.
Solarte verovert de bal door een tackle van achteren. Solarte speelt de bal door. Nieves is nu in balbezit. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Arnalot kopt de bal weg. Verkoppen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Che Omar is nu in balbezit. Szafarz onderschept slim de pass. Szafarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juve 26%, Barracuda 74%.
juve - Barracuda 1:0