Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:33
  • Competitiewedstrijd: Serie D.22
  • Stadion: The Banshees
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7571
Kyteler D.C. United
4312 Tactiek 352
58% Balbezit 42%
19% Spel op eigen helft 81%
44 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 35.1
outstanding Schieten average
good Passen average
very good Verdedigen weak


2e minuut.
Monk probeert naar een medespeler te passen. Sudoł is nu in balbezit. Sudoł met een sublieme pass. Preto bereikt de bal nog maar net als eerste. Preto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Astorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga onderschept slim de pass. Lerga passt de bal zonder na te denken. Sudoł is nu in balbezit. Sudoł haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kyteler - D.C. United 1:0

6e minuut.
Preto onderschept slim de pass. Preto probeert naar een medespeler te passen. Monk speelt de bal door. Sudoł rent richting de bal. Sudoł haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Doeltrap. López met een harde bal richting middenveld. Mazurek kopt de bal weg. Sudoł is nu in balbezit. Sudoł draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Jaccard passt de bal met de wreef. Lerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Monk probeert naar een medespeler te passen. Lerga rent richting de bal. Lerga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyteler - D.C. United 2:0

18e minuut.
Monk probeert naar een medespeler te passen. Mazurek is nu in balbezit. Mazurek passt de bal met de wreef. Sudoł is nu in balbezit. Sudoł haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyteler - D.C. United 3:0

23e minuut.
Monk onderschept slim de pass. Monk speelt de bal door. Lerga rent richting de bal. Sudoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudoł schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyteler - D.C. United 4:0

25e minuut.
Petkovic rent richting de bal. Sudoł verovert de bal door een tackle van achteren. Sudoł met een sublieme pass. Lerga rent richting de bal. Lerga haalt uit met een fantastische trap. López probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Øverland passt de bal in één keer door. Polak probeert de bal aan de voet te houden. Lerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga draait met de bal, schiet en ... Preto probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Preto is nu in balbezit. Preto geeft een lange en hoge pass. Mazurek is nu in balbezit. Mazurek geeft de bal voor. López bokst de bal weg. Preto probeert de bal met de borst te controleren. Schuer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Preto raakt geblesseerd tijdens het duel. Sudoł legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. López bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyteler - D.C. United 5:0

28e minuut.
Astorini rent richting de bal. Monk onderschept slim de pass. Monk met een sublieme pass. Sudoł rent richting de bal. Sudoł schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mihart passt de bal in één keer door. Monk rent richting de bal. Monk passt de bal zonder na te denken. Lerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Polak probeert de bal aan de voet te houden. Lerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga passt de bal in één keer door. Sudoł is nu in balbezit. Sudoł haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mazurek speelt de bal door. Lerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga passt de bal in één keer door. Preto heeft problemen om de bal te vangen. Preto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Lerga de bal. Lerga draait met de bal, schiet en ... López probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Mihart met een sublieme pass. Mazurek met een sublieme pass. Sudoł is nu in balbezit. Sudoł draait met de bal, schiet en ... López werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyteler - D.C. United 6:0

45e minuut.
Preto kopt de bal weg. Lerga heeft problemen om de bal te vangen. Øverland is nu in balbezit. Lerga verovert de bal door een tackle van achteren. Lerga schiet op doel. López verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kyteler 16%, D.C. United 84%.
Kyteler - D.C. United 6:0

52e minuut.
Sudoł is nu in balbezit. Petkovic rent richting de bal. Met opzet legt Sudoł zijn tegenspeler op de grond. Sudoł krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart met een sublieme pass. Monk probeert naar een medespeler te passen. Sudoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudoł draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Mazurek kopt de bal weg. Klungelig pakt Petkovic de bal. Sudoł rent richting de bal. Sudoł draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Andolfo is nu in balbezit. Andolfo speelt de bal door. Mihart probeert naar een medespeler te passen. Preto is nu in balbezit. Preto schiet op doel. López kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Mihart verovert de bal door een tackle van achteren. Mihart met een sublieme pass. Mazurek probeert naar een medespeler te passen. Lerga rent richting de bal. Lerga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. López met een harde bal richting middenveld. Preto kopt de bal weg. Sudoł is nu in balbezit. Sudoł haalt uit met een fantastische trap. López probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Mihart passt de bal in één keer door. Mazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurek passt de bal in één keer door. Preto is nu in balbezit. Preto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Lerga is nu in balbezit. Lerga passt de bal zonder na te denken. Petkovic onderschept slim de pass. Sudoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudoł draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mazurek speelt de bal door. Sudoł probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Preto met een sublieme pass. Lerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga schiet op doel. López verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Jaccard onderschept slim de pass. Jaccard passt de bal met de wreef. Monk rent richting de bal. Monk geeft de bal voor. Sudoł maakt een snoekduik en kopt de bal. López verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Sudoł passt de bal met de wreef. Preto rent richting de bal. Preto probeert naar een medespeler te passen. Lerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Wong geeft een hoge lob. Vujisić kopt de bal weg. Preto probeert naar een medespeler te passen. Sudoł rent richting de bal. Sudoł haalt uit met een fantastische trap. López kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Lerga haalt uit met een fantastische trap. Øverland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mihart rent richting de bal. Mihart geeft een lange en hoge pass. Preto springt en kopt de bal. López kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Sudoł rent richting de bal. Sudoł geeft een hoge lob. Preto is nu in balbezit. Preto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kyteler - D.C. United 7:0

86e minuut.
Lerga geeft een lange en hoge pass. Daar is Petkovic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sudoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudoł draait met de bal, schiet en ... Schuer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mazurek neemt de hoekschop. Klungelig pakt Øverland de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyteler - D.C. United 8:0

87e minuut.
Polak is nu in balbezit. Monk verovert de bal door een tackle van achteren. Monk passt de bal zonder na te denken. Lerga is nu in balbezit. Lerga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kyteler 23%, D.C. United 77%.
Kyteler - D.C. United 8:0