Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:33
  • Competitiewedstrijd: Serie D.22
  • Stadion: Monfortese Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 14838
Monfortese Wyoming
325 Tactiek Paulo
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 55.6
excellent Schieten very good
solid Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


6e minuut.
Kanazir passt de bal in één keer door. Marabelli is nu in balbezit. Marabelli passt de bal in één keer door. Kanazir is nu in balbezit. Kanazir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lento rent richting de bal. Dalea onderschept slim de pass. Dalea passt de bal in één keer door. Fornelli is nu in balbezit. Fornelli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Sitarek onderschept slim de pass. Lesueur verovert de bal door een tackle van achteren. Lesueur met een sublieme pass. Taft is nu in balbezit. Taft haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Lento onderschept slim de pass. Lento passt de bal in één keer door. Kanazir is nu in balbezit. Lento bereikt de bal nog maar net als eerste. Lento draait met de bal, schiet en ... Naporra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Obrębalski speelt de bal door. Taft rent richting de bal. Taft passt de bal in één keer door. Fornelli is nu in balbezit. Fornelli haalt uit met een fantastische trap. Pracki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Taft is nu in balbezit. Taft passt de bal in één keer door. Klungelig pakt D`Agaro de bal. Fornelli onderschept slim de pass. Fornelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Fornelli is nu in balbezit. Sitarek verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taft. Taft krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Naporra probeert naar een medespeler te passen. Eynullayev rent richting de bal. Eynullayev geeft een hoge lob. Lento rent richting de bal. Lento draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monfortese 51%, Wyoming 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Monfortese - Wyoming 0:0

48e minuut.
Pletosu passt de bal zonder na te denken. Marabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marabelli passt de bal met de wreef. Lento bereikt de bal nog maar net als eerste. Lento draait met de bal, schiet en ... Paal!

50e minuut.
Yazıcıoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lesueur is nu in balbezit. Lesueur geeft een lange en hoge pass. Taft krijgt zijn hoofd ertegen. Pracki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monfortese - Wyoming 0:1

62e minuut.
D`Agaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesueur onderschept slim de pass. Lesueur met een sublieme pass. Fornelli rent richting de bal. Fornelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kanazir is nu in balbezit. Pletosu rent richting de bal. Pletosu passt de bal in één keer door. Lento bereikt de bal nog maar net als eerste. Lento schiet op doel. Naporra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Fornelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Danesvalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrębalski onderschept slim de pass. Obrębalski geeft de bal voor. Taft krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kanazir bereikt de bal nog maar net als eerste. Eynullayev met een sublieme pass. Pletosu probeert naar een medespeler te passen. Marabelli is nu in balbezit. Marabelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Lento probeert de bal aan de voet te houden. Marabelli rent richting de bal. Marabelli probeert naar een medespeler te passen. Lento heeft problemen om de bal te vangen. Lento haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Danesvalle speelt de bal door. Lento rent richting de bal. Lento passt de bal zonder na te denken. Kanazir rent richting de bal. Kanazir haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Danesvalle passt de bal zonder na te denken. Lento bereikt de bal nog maar net als eerste. Lento passt de bal in één keer door. Kanazir is nu in balbezit. Kanazir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monfortese 48%, Wyoming 52%.
Monfortese - Wyoming 0:1