Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
strade di periferia papaveri
355 c2 Tactiek vamos555
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
7 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
58.1 gemiddelde waardering 57.4
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Bagnatica speelt de bal door. Basualdo is nu in balbezit. Cabrera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cabrera krijgt een gele kaart. Basualdo raakt geblesseerd tijdens het duel. Dirda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rogov maakt een snoekduik en kopt de bal. Hedwig probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
strade di periferia - papaveri 1:0

5e minuut.
Gerardi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Boschesi de bal. Atabaque is nu in balbezit. Atabaque haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Basualdo verovert de bal door een tackle van achteren. Calzetta verovert de bal door een tackle van achteren. Calzetta geeft een lange en hoge pass. Atabaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabaque haalt uit met een fantastische trap. Littorin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

8e minuut.
Giannetta probeert naar een medespeler te passen. Cabrera geeft de bal voor. Atabaque is nu in balbezit. Boschesi rent richting de bal. Boschesi haalt uit met een fantastische trap. Littorin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Sądel geeft een lange en hoge pass. Basualdo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Živanović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Brandolesio rent richting de bal. Brandolesio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Gigante verovert de bal door een tackle van achteren. Boschesi is nu in balbezit. Gigante probeert naar een medespeler te passen. Atabaque is nu in balbezit. Atabaque haalt uit met een fantastische trap. Littorin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Atabaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Świder verovert de bal door een tackle van achteren. Świder geeft de bal voor. Rogov springt en kopt de bal. Hedwig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
strade di periferia - papaveri 2:0

21e minuut.
Sądel verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Boschesi neemt de hoekschop. Brandolesio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
strade di periferia - papaveri 2:1

25e minuut.
Giannetta kopt de bal weg. Gerardi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Panichpakdi de bal. Brandolesio is nu in balbezit. Brandolesio draait met de bal, schiet en ... Littorin bokst de bal weg.

26e minuut.
Živanović onderschept slim de pass. Živanović passt de bal met de wreef. Panichpakdi is nu in balbezit. Atabaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabaque schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
strade di periferia - papaveri 2:2

32e minuut.
Brandolesio is nu in balbezit. Brandolesio passt de bal zonder na te denken. Madaleno bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabaque verovert de bal door een tackle van achteren. Atabaque haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Basualdo verovert de bal door een tackle van achteren. Živanović verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera is nu in balbezit. Dirda verovert de bal door een tackle van achteren. Dirda schiet op doel. Hedwig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strade di periferia 69%, papaveri 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
strade di periferia - papaveri 2:2

48e minuut.
Panichpakdi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gerardi is nu in balbezit. Gerardi passt de bal met de wreef. Atabaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabaque haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Calzetta heeft problemen om de bal te vangen. Dirda met een sublieme pass. Bagnatica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagnatica geeft een lange en hoge pass. Rogov springt en kopt de bal. Hedwig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Calzetta is nu in balbezit. Basualdo onderschept slim de pass. Basualdo schiet op doel. Hedwig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
strade di periferia - papaveri 3:2

60e minuut.
Bilotto komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Panichpakdi rent richting de bal. Garibbo verovert de bal door een tackle van achteren. Garibbo passt de bal zonder na te denken. Atabaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabaque schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Basualdo stond buitenspel. Jasik komt het veld opgelopen. Słoma komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Panichpakdi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bilotto is nu in balbezit. Garibbo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Garibbo krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Klungelig pakt Giannetta de bal. Gerardi geeft een lange en hoge pass. Brandolesio kopt de bal weg. Atabaque rent richting de bal. Atabaque draait met de bal, schiet en ... Littorin bokst de bal weg.

78e minuut.
Giannetta onderschept slim de pass. Giannetta speelt de bal door. Gigante bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigante geeft een lange en hoge pass. Brandolesio maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Gigante probeert naar een medespeler te passen. Boschesi rent richting de bal. Boschesi passt de bal zonder na te denken. Atabaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabaque draait met de bal, schiet en ... Littorin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strade di periferia 70%, papaveri 30%.
strade di periferia - papaveri 3:2