Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:33
  • Competitiewedstrijd: Serie D.22
  • Stadion: FC Juve Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2833
FC Juve DRAGOCAP
433 Tactiek ale
44% Balbezit 56%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 40.6
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen matig


6e minuut.
Terni bereikt de bal nog maar net als eerste. Terni probeert naar een medespeler te passen. Tuğlu rent richting de bal. Tuğlu haalt uit met een fantastische trap. Troiani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Forlani rent richting de bal. Forlani schiet op doel. Falzetti Giusti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Juve - DRAGOCAP 0:1

10e minuut.
Deresh passt de bal met de wreef. Tilocca rent richting de bal. Tuğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Tuğlu draait met de bal, schiet en ... Falzetti Giusti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Juve - DRAGOCAP 0:2

11e minuut.
Carnovali is nu in balbezit. Carnovali probeert naar een medespeler te passen. Forlani met een sublieme pass. Tuğlu is nu in balbezit. Tuğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Juve - DRAGOCAP 0:3

14e minuut.
Flores met een sublieme pass. Tilocca rent richting de bal. Tuğlu onderschept slim de pass. Tuğlu haalt uit met een fantastische trap. Falzetti Giusti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Juve - DRAGOCAP 0:4

19e minuut.
Deresh is nu in balbezit. Deresh passt de bal met de wreef. Tuğlu rent richting de bal. Tuğlu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tilocca de bal onder controle te krijgen. Falzetti Giusti bokst de bal weg.

21e minuut.
Deresh rent richting de bal. Deresh geeft een lange en hoge pass. Tilocca heeft problemen om de bal te vangen. Deresh geeft een hoge lob. Troiani onderschept slim de pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Forlani geeft de bal voor. Tilocca heeft problemen om de bal te vangen. Tuğlu rent richting de bal. Tuğlu draait met de bal, schiet en ... Falzetti Giusti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Juve - DRAGOCAP 0:5

33e minuut.
Darojatun met een sublieme pass. Forlani kan de bal niet met de borst controleren. Forlani probeert naar een medespeler te passen. Deresh rent richting de bal. Deresh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Juve - DRAGOCAP 0:6

34e minuut.
Condrò raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pisan komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Deresh met een sublieme pass. Tuğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğlu schiet op doel. Troiani probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Juve - DRAGOCAP 0:7

40e minuut.
Hubacher is nu in balbezit. Hubacher geeft een lange en hoge pass. Deresh speelt de bal door. Tuğlu is nu in balbezit. Tuğlu draait met de bal, schiet en ... Falzetti Giusti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Darojatun is nu in balbezit. Darojatun passt de bal zonder na te denken. Flores probeert naar een medespeler te passen. Tuğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Juve - DRAGOCAP 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Juve 81%, DRAGOCAP 19%.
FC Juve - DRAGOCAP 0:8

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Darojatun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Forlani rent richting de bal. Forlani geeft de bal voor. Tuğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Falzetti Giusti met een harde bal richting middenveld. Daar is Darojatun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Telesio. Telesio krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Tuğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğlu passt de bal zonder na te denken. Flores met een sublieme pass. Klungelig pakt Deresh de bal. Deresh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Darojatun speelt de bal door. Terni is nu in balbezit. Terni geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Tuğlu de bal onder controle te krijgen. Tuğlu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Juve - DRAGOCAP 0:9

56e minuut.
Terni geeft een hoge lob. Deresh is nu in balbezit. Deresh speelt de bal door. Klungelig pakt Tuğlu de bal. Tuğlu haalt uit met een fantastische trap. Falzetti Giusti bokst de bal weg.

58e minuut.
Tuğlu passt de bal in één keer door. Forlani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğlu rent richting de bal. Tuğlu haalt uit met een fantastische trap. Falzetti Giusti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Juve - DRAGOCAP 0:10

62e minuut.
Falzetti Giusti met een harde bal richting middenveld. Darojatun kopt de bal weg. Daar is Forlani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuğlu is nu in balbezit. Tuğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Falzetti Giusti probeert naar een medespeler te passen. Darojatun kopt de bal weg. Forlani is nu in balbezit. Forlani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Juve - DRAGOCAP 0:11

65e minuut.
Centenari is nu in balbezit. Centenari geeft een hoge lob. Darojatun met een sublieme pass. Tuğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Centenari is nu in balbezit. Deresh onderschept slim de pass. Deresh met een sublieme pass. Tuğlu rent richting de bal. Tuğlu draait met de bal, schiet en ... Falzetti Giusti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Juve - DRAGOCAP 0:12

76e minuut.
Forlani speelt de bal door. Tuğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Troiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Tuğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Terni probeert naar een medespeler te passen. Flores probeert naar een medespeler te passen. Tuğlu heeft problemen om de bal te vangen. Tuğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Juve - DRAGOCAP 0:13

83e minuut.
Flores speelt de bal door. Deresh met een sublieme pass. Tuğlu met een sublieme pass. Forlani bereikt de bal nog maar net als eerste. Forlani haalt uit met een fantastische trap. Paal! Deresh is nu in balbezit. Deresh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Juve - DRAGOCAP 0:14

86e minuut.
Tilocca met een harde bal richting middenveld. Darojatun kopt de bal weg. Forlani bereikt de bal nog maar net als eerste. Forlani passt de bal in één keer door. Deresh geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Terni speelt de bal door. Darojatun rent richting de bal. Darojatun passt de bal met de wreef. Forlani rent richting de bal. Forlani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Juve 79%, DRAGOCAP 21%.
FC Juve - DRAGOCAP 0:14