Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:34
  • Competitiewedstrijd: Serie D.22
  • Stadion: The Banshees
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10714
Kyteler Wyoming
Anelli Tactiek Paulo
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
63.5 gemiddelde waardering 56.6
outstanding Schieten very good
solid Passen very good
formidable Verdedigen formidable


6e minuut.
Mazurek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sudoł kopt de bal weg. Klungelig pakt Mihailov de bal. Preto bereikt de bal nog maar net als eerste. Preto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Mazurek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yazıcıoğlu. Mazurek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sudoł met een snel genomen vrije trap. Vaught is nu in balbezit. Desiante legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vaught is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vaught kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Naporra bokst de bal weg. Sudoł is nu in balbezit. Sudoł haalt uit met een fantastische trap. Naporra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Baghici probeert naar een medespeler te passen. Mazurek is nu in balbezit. Mazurek passt de bal met de wreef. Sudoł rent richting de bal. Sudoł haalt uit met een fantastische trap. Naporra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Preto rent richting de bal. Preto passt de bal in één keer door. Mazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudoł is nu in balbezit. Sudoł draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Naporra trapt de bal weg. Mazurek rent richting de bal. Mazurek probeert naar een medespeler te passen. Sudoł is nu in balbezit. Sudoł haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyteler - Wyoming 1:0

36e minuut.
Obrębalski probeert naar een medespeler te passen. Fornelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornelli passt de bal met de wreef. Imschweiler is nu in balbezit. Imschweiler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kyteler 42%, Wyoming 58%.
Kyteler - Wyoming 1:0

63e minuut.
Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudoł onderschept slim de pass. Sudoł passt de bal in één keer door. Vaught rent richting de bal. Vaught haalt uit met een fantastische trap. Naporra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Obrębalski rent richting de bal. Monk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Obrębalski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lesueur met een snel genomen vrije trap. Fornelli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Nedeljkov onderschept slim de pass. Obrębalski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Monk. Monk krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Daar is Mihailov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preto bereikt de bal nog maar net als eerste. Desiante onderschept slim de pass. Vaught onderschept slim de pass. Vaught schiet op doel. Naporra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kyteler 37%, Wyoming 63%.
Kyteler - Wyoming 1:0