Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
D.C. United Monfortese
352 Tactiek 325
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.8 gemiddelde waardering 56.7
average Schieten outstanding
average Passen solid
weak Verdedigen good


3e minuut.
Langiewicz geeft de bal voor. Wong probeert de bal met de borst te controleren. Marabelli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kanazir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanazir schiet op doel. López probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Schuer heeft problemen om de bal te vangen. Petkovic is nu in balbezit. Vărzaru onderschept slim de pass. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Schuer rent richting de bal. Kanazir verovert de bal door een tackle van achteren. Kanazir draait met de bal, schiet en ... Øverland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. López probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
D.C. United - Monfortese 0:1

6e minuut.
Vujisić speelt de bal door. Sygnat is nu in balbezit. Met opzet legt Kanazir zijn tegenspeler op de grond. Kanazir krijgt een gele kaart. Sygnat raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

8e minuut.
Kanazir is nu in balbezit. Kanazir passt de bal zonder na te denken. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... Petkovic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. López kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Vărzaru passt de bal zonder na te denken. Petkovic is nu in balbezit. Kanazir onderschept slim de pass. Kanazir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
D.C. United - Monfortese 0:2

20e minuut.
Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru passt de bal met de wreef. Kanazir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanazir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
D.C. United - Monfortese 0:3

21e minuut.
Marabelli heeft problemen om de bal te vangen. Marabelli geeft een lange en hoge pass. Langiewicz kopt de bal weg. Kanazir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanazir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Doeltrap. López trapt de bal weg van het doel. Pletosu kopt de bal weg. Kanazir rent richting de bal. Kanazir haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
D.C. United - Monfortese 0:4

26e minuut.
Daar is Vărzaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López speelt de bal door. Pletosu kopt de bal weg. Klungelig pakt Kanazir de bal. Kanazir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru passt de bal zonder na te denken. Kanazir heeft problemen om de bal te vangen. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... Paal!

29e minuut.
Pletosu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kanazir de bal. Kanazir passt de bal in één keer door. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Langiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Langiewicz passt de bal zonder na te denken. Kanazir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanazir haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
D.C. United - Monfortese 0:5

36e minuut.
Wong rent richting de bal. Marabelli onderschept slim de pass. Marabelli geeft een lange en hoge pass. Kanazir maakt een snoekduik en kopt de bal. López werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Marabelli probeert naar een medespeler te passen. Kanazir rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Øverland ... Strafschop! Kanazir raakt geblesseerd tijdens het duel. Pletosu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Gotti de bal. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... López kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pletosu geeft de bal voor. Kanazir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanazir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
D.C. United - Monfortese 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D.C. United 67%, Monfortese 33%.
D.C. United - Monfortese 0:6

48e minuut.
Polak rent richting de bal. Pletosu rent richting de bal. Pletosu passt de bal met de wreef. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... López probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Langiewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Øverland de bal. Petkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru onderschept slim de pass. Vărzaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
López probeert naar een medespeler te passen. Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu met een sublieme pass. Kanazir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanazir schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Schuer probeert de bal aan de voet te houden. Danesvalle geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kanazir de bal. Kanazir schiet op doel. López probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
D.C. United - Monfortese 0:7

66e minuut.
Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru passt de bal met de wreef. Schuer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanazir verovert de bal door een tackle van achteren. Kanazir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Langiewicz kopt de bal weg. Pletosu met een sublieme pass. Klungelig pakt Petkovic de bal. Pletosu is nu in balbezit. Pletosu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
D.C. United - Monfortese 0:8

75e minuut.
Klungelig pakt Vărzaru de bal. Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
D.C. United - Monfortese 0:9

76e minuut.
Danesvalle probeert naar een medespeler te passen. Marabelli heeft problemen om de bal te vangen. Marabelli speelt de bal door. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru schiet op doel. López bokst de bal weg.

88e minuut.
Schuer rent richting de bal. Schuer geeft de bal voor. Inworp. Marabelli met een snelle inworp. Vărzaru geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. López bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D.C. United 76%, Monfortese 24%.
D.C. United - Monfortese 0:9