Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
strade di periferia F. C. S.
355 c2 Tactiek 304
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 51.2
excellent Schieten excellent
excellent Passen good
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Świder probeert naar een medespeler te passen. Lodoli speelt de bal door. Panichpakdi met een sublieme pass. Mackett is nu in balbezit. Mackett geeft een lange en hoge pass. Ştefănescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rogov kan de bal niet met de borst controleren. Zadek rent richting de bal. Canteros verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Dirda passt de bal met de wreef. Madaleno geeft de bal voor. Rogov kopt de bal weg. Mackett bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackett schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bondía is nu in balbezit. Phương Long is nu in balbezit. Świder onderschept slim de pass. Bondía is nu in balbezit. Bondía draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Basualdo kopt de bal weg. Daar is Zadek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Stemler passt de bal in één keer door. Iorgulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Long is nu in balbezit. Phương Long schiet op doel. Littorin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
strade di periferia - F. C. S. 0:1

15e minuut.
Rammer geeft een lange en hoge pass. Świder controleert de bal met de borst. Phương Long rent richting de bal. Iorgulescu is nu in balbezit. Iorgulescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

17e minuut.
Stemler met de inworp. Iorgulescu rent richting de bal. Bagnatica begaat een overtreding. Bagnatica krijgt een gele kaart. Iorgulescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Stemler neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!

21e minuut.
Rogov rent richting de bal. Basualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Canteros onderschept slim de pass. Rogov is nu in balbezit. Rogov schiet op doel. Ştefănescu bokst de bal weg.

23e minuut.
Jakovinović verovert de bal door een tackle van achteren. Dirda onderschept slim de pass. Dirda probeert naar een medespeler te passen. Basualdo is nu in balbezit. Basualdo haalt uit met een fantastische trap. Ştefănescu bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
strade di periferia - F. C. S. 1:1

26e minuut.
Rammer probeert de bal aan de voet te houden. Mackett is nu in balbezit. Rammer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rammer krijgt een gele kaart.

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ştefănescu trapt de bal weg. Dirda kopt de bal weg. Canteros is nu in balbezit. Rogov onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
strade di periferia - F. C. S. 2:1

29e minuut.
Stemler met de inworp. Iorgulescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bagnatica. Iorgulescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Iorgulescu komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Llano rent richting de bal. Llano geeft de bal voor. Phương Long is nu in balbezit. Bondía rent richting de bal. Bondía haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Phương Long probeert naar een medespeler te passen. Bondía is nu in balbezit. Lodoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondía onderschept slim de pass. Bondía draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Panichpakdi kan de bal niet met de borst controleren. Phương Long rent richting de bal. Phương Long passt de bal met de wreef. Bondía rent richting de bal. Bondía haalt uit met een fantastische trap. Littorin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strade di periferia 48%, F. C. S. 52%.
strade di periferia - F. C. S. 2:1

47e minuut.
Dirda passt de bal met de wreef. Basualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirda is nu in balbezit. Rogov is nu in balbezit. Rogov schiet op doel. Ştefănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Basualdo heeft problemen om de bal te vangen. Basualdo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
strade di periferia - F. C. S. 3:1

54e minuut.
Sądel kopt de bal weg. Bagnatica speelt de bal door. Madaleno rent richting de bal. Madaleno geeft een hoge lob. Rogov heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Phương Long is nu in balbezit. Lodoli rent richting de bal. Bondía bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Long haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
strade di periferia - F. C. S. 3:2

60e minuut.
Basualdo passt de bal in één keer door. Rogov rent richting de bal. Rogov passt de bal zonder na te denken. Daar is Madaleno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madaleno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jasik komt het veld opgelopen. Bilotto komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. de Pinho komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Klungelig pakt Dirda de bal. Rammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirda verovert de bal door een tackle van achteren. Dirda geeft de bal voor. de Pinho krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Stemler rent richting de bal. Madaleno onderschept slim de pass. Madaleno passt de bal zonder na te denken. Rogov heeft problemen om de bal te vangen. Rogov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Jakovinović is nu in balbezit. Jakovinović geeft een hoge lob. Bondía heeft problemen om de bal te vangen. Bondía schiet op doel. Phương Long probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Zadek geeft een hoge lob. Inworp. Madaleno met de inworp. Dirda geeft een lange en hoge pass. Rogov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strade di periferia 38%, F. C. S. 62%.
strade di periferia - F. C. S. 3:2