Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:34
  • Competitiewedstrijd: Serie D.22
  • Stadion: FC Juve Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3067
FC Juve Filusa
433 Tactiek prova 1
46% Balbezit 54%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 41.7
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen average
weak Verdedigen solid


2e minuut.
Łuczyński probeert naar een medespeler te passen. Infanti rent richting de bal. Infanti probeert naar een medespeler te passen. Bratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Chieppi met een sublieme pass. Barics bereikt de bal nog maar net als eerste. Barics passt de bal met de wreef. Bratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Juve - Filusa 0:1

12e minuut.
Bujnowski is nu in balbezit. Bujnowski geeft een lange en hoge pass. Barics probeert de bal met de borst te controleren. Bratto is nu in balbezit. Bratto schiet op doel. Falzetti Giusti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Barics bereikt de bal nog maar net als eerste. Barics passt de bal zonder na te denken. Infanti is nu in balbezit. Bratto is nu in balbezit. Bratto haalt uit met een fantastische trap. Falzetti Giusti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Troiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bartoszewski onderschept slim de pass. Bujnowski heeft problemen om de bal te vangen. Bujnowski passt de bal met de wreef. Infanti rent richting de bal. Infanti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Acerboni is nu in balbezit. Infanti verovert de bal door een tackle van achteren. Infanti speelt de bal door. Bratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Juve - Filusa 0:2

24e minuut.
Infanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Infanti speelt de bal door. Daar is Tilocca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bratto rent richting de bal. Bratto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Juve - Filusa 0:3

30e minuut.
Carnovali is nu in balbezit. Barics onderschept slim de pass. Barics passt de bal in één keer door. Bratto rent richting de bal. Bratto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Juve - Filusa 0:4

34e minuut.
Barics passt de bal zonder na te denken. Infanti met een sublieme pass. Bratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratto schiet op doel. Falzetti Giusti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Juve - Filusa 0:5

35e minuut.
Tilocca is nu in balbezit. Bratto verovert de bal door een tackle van achteren. Barics bereikt de bal nog maar net als eerste. Barics draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Juve - Filusa 0:6

39e minuut.
Bujnowski geeft een lange en hoge pass. Barics geeft de bal voor. Infanti rent richting de bal. Bratto rent richting de bal. Bratto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Hänelt probeert naar een medespeler te passen. Acerboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujnowski rent richting de bal. Bujnowski geeft de bal voor. Bratto krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Juve 79%, Filusa 21%.
FC Juve - Filusa 0:6

46e minuut.
Infanti kan de bal niet met de borst controleren. Bujnowski rent richting de bal. Bujnowski passt de bal met de wreef. Bratto rent richting de bal. Bratto schiet op doel. Paal!

49e minuut.
Bujnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujnowski met een sublieme pass. Bratto rent richting de bal. Bratto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Juve - Filusa 0:7

51e minuut.
Bujnowski probeert naar een medespeler te passen. Infanti heeft problemen om de bal te vangen. Infanti passt de bal in één keer door. Barics bereikt de bal nog maar net als eerste. Barics schiet op doel. Falzetti Giusti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Bujnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujnowski geeft de bal voor. Troiani rent richting de bal. Bratto onderschept slim de pass. Bratto schiet op doel. Falzetti Giusti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barics geeft een hoge lob. Falzetti Giusti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Daar is Bratto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tilocca is nu in balbezit. Bratto verovert de bal door een tackle van achteren. Barics rent richting de bal. Barics schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Juve - Filusa 0:8

67e minuut.
Łuczyński geeft de bal voor. Bratto kopt de bal weg. Tilocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Barics onderschept slim de pass. Barics haalt uit met een fantastische trap. Falzetti Giusti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bratto is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bratto rent richting de bal. Bratto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Juve - Filusa 0:9

68e minuut.
Klungelig pakt Melani de bal. Barics is nu in balbezit. Martelli is nu in balbezit. Barics bereikt de bal nog maar net als eerste. Barics haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bujnowski probeert naar een medespeler te passen. Tilocca heeft problemen om de bal te vangen. Barics rent richting de bal. Barics haalt uit met een fantastische trap. Falzetti Giusti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Doeltrap. Falzetti Giusti met een harde bal richting middenveld. Bujnowski kopt de bal weg. Infanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Infanti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Łuczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bujnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujnowski geeft een lange en hoge pass. Bratto springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Juve - Filusa 0:10

81e minuut.
Acerboni is nu in balbezit. Infanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerboni begaat een overtreding. Infanti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Infanti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Falzetti Giusti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Collacchioni met een sublieme pass. Causio rent richting de bal. Causio passt de bal zonder na te denken. Bratto rent richting de bal. Bratto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Hänelt kopt de bal weg. Bujnowski is nu in balbezit. Bujnowski speelt de bal door. Infanti is nu in balbezit. Infanti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Condrò met een sublieme pass. Tisci geeft een lange en hoge pass. Barics kopt de bal weg. Infanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Infanti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Barics passt de bal in één keer door. Troiani rent richting de bal. Infanti verovert de bal door een tackle van achteren. Infanti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Juve - Filusa 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Juve 84%, Filusa 16%.
FC Juve - Filusa 0:11