Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.22
  • Stadion: papaveri Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9467
papaveri D.C. United
vamos555 Tactiek 352
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
44 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 34.2
outstanding Schieten weak
solid Passen average
good Verdedigen weak


4e minuut.
Calzetta geeft de bal voor. García Sierra heeft problemen om de bal te vangen. Atabaque rent richting de bal. Atabaque schiet op doel. Na een snelle pass probeert Schuer de bal onder controle te krijgen. López bokst de bal weg.

8e minuut.
Boschesi met een sublieme pass. Gerardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerardi passt de bal in één keer door. Atabaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabaque haalt uit met een fantastische trap. López bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
papaveri - D.C. United 1:0

9e minuut.
Boschesi probeert naar een medespeler te passen. Gerardi is nu in balbezit. Gerardi speelt de bal door. Atabaque rent richting de bal. Atabaque schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
papaveri - D.C. United 2:0

10e minuut.
Petkovic met een sublieme pass. Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wong passt de bal zonder na te denken. Gigante heeft problemen om de bal te vangen. Gigante geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Wong geeft een hoge lob. Inworp. Boschesi met de inworp. Brandolesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandolesio draait met de bal, schiet en ... López bokst de bal weg.

13e minuut.
Boschesi met de inworp. Øverland bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabaque onderschept slim de pass. Atabaque draait met de bal, schiet en ... López werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
papaveri - D.C. United 3:0

14e minuut.
Živanović probeert naar een medespeler te passen. Boschesi is nu in balbezit. Boschesi geeft een lange en hoge pass. Atabaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabaque draait met de bal, schiet en ... López probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
papaveri - D.C. United 4:0

16e minuut.
Daar is Boschesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boschesi speelt de bal door. Brandolesio rent richting de bal. Brandolesio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
papaveri - D.C. United 5:0

17e minuut.
Atabaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandolesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Øverland begaat een overtreding. Øverland krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Cabrera is nu in balbezit. Cabrera speelt de bal door. Brandolesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandolesio draait met de bal, schiet en ... López maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
papaveri - D.C. United 6:0

26e minuut.
Brandolesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandolesio passt de bal zonder na te denken. Daar is Atabaque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atabaque draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Schuer de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
papaveri - D.C. United 7:0

30e minuut.
López speelt de bal door. Gigante kopt de bal weg. Gerardi speelt de bal door. Atabaque rent richting de bal. Atabaque haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Schuer de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
papaveri - D.C. United 8:0

35e minuut.
Gigante passt de bal met de wreef. Gerardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerardi passt de bal met de wreef. Brandolesio is nu in balbezit. Brandolesio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Calzetta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jucknischke komt het veld opgelopen.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boschesi met een snelle inworp. Brandolesio heeft problemen om de bal te vangen. Brandolesio geeft een hoge lob. Atabaque maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Brandolesio passt de bal zonder na te denken. Atabaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt García Sierra de bal. Atabaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabaque draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Gigante met een sublieme pass. García Sierra is nu in balbezit. Atabaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabaque schiet op doel. Petkovic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
papaveri - D.C. United 9:0

43e minuut.
Boschesi passt de bal met de wreef. Øverland is nu in balbezit. García Sierra is nu in balbezit. García Sierra draait met de bal, schiet en ... López werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
papaveri - D.C. United 10:0

44e minuut.
Brandolesio rent richting de bal. Brandolesio haalt uit met een fantastische trap. Gotti heeft problemen om de bal te vangen. García Sierra is nu in balbezit. García Sierra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: papaveri 15%, D.C. United 85%.
papaveri - D.C. United 10:0

47e minuut.
Boschesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brandolesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabaque is nu in balbezit. Atabaque haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
papaveri - D.C. United 11:0

49e minuut.
Astorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Astorini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gigante de bal. Andolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Andolfo draait met de bal, schiet en ... Hedwig bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Hedwig speelt de bal door. Gerardi kopt de bal weg. Polak heeft problemen om de bal te vangen. Brandolesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandolesio draait met de bal, schiet en ... López kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Petkovic probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, García Sierra zal de hoekschop nemen. Brandolesio is nu in balbezit. Brandolesio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
papaveri - D.C. United 12:0

53e minuut.
Jucknischke passt de bal in één keer door. Sygnat bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Živanović. Živanović krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Atabaque is nu in balbezit. Atabaque haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Schuer de bal onder controle te krijgen. Brandolesio is nu in balbezit. Brandolesio haalt uit met een fantastische trap. López verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Klungelig pakt Atabaque de bal. Gerardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerardi met een sublieme pass. García Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sierra geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Sygnat kopt de bal weg. Giannetta geeft de bal voor. Boschesi is nu in balbezit. Boschesi geeft een hoge lob. García Sierra krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Gotti kopt de bal weg. Gigante bereikt de bal nog maar net als eerste. Wong maakt een afschuwelijke overtreding. Wong krijgt een gele kaart. Gigante is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giannetta met een snel genomen vrije trap. Brandolesio krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Brandolesio rent richting de bal. Atabaque rent richting de bal. Atabaque passt de bal zonder na te denken. Brandolesio rent richting de bal. Brandolesio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Jucknischke bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera geeft de bal voor. Atabaque is nu in balbezit. Atabaque haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gigante met de inworp. García Sierra is nu in balbezit. García Sierra geeft een lange en hoge pass. Atabaque krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

81e minuut.
Giannetta onderschept slim de pass. Gigante geeft de bal voor. Øverland kan de bal niet met de borst controleren. Brandolesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandolesio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
papaveri - D.C. United 13:0

86e minuut.
Øverland bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandolesio verovert de bal door een tackle van achteren. Brandolesio speelt de bal door. García Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sierra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gerardi is nu in balbezit. Gerardi passt de bal zonder na te denken. Atabaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandolesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandolesio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Boschesi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gigante de bal. Gerardi bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sierra rent richting de bal. García Sierra schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: papaveri 15%, D.C. United 85%.
papaveri - D.C. United 13:0