Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wyoming DRAGOCAP
Paulo Tactiek ale
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 43.7
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen redelijk


5e minuut.
Lesueur speelt de bal door. Hubacher onderschept slim de pass. Daar is Dulański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fornelli is nu in balbezit. Fornelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Obrębalski rent richting de bal. Obrębalski speelt de bal door. Imschweiler is nu in balbezit. Imschweiler haalt uit met een fantastische trap. Mulas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - DRAGOCAP 1:0

8e minuut.
Lesueur probeert naar een medespeler te passen. Yazıcıoğlu rent richting de bal. Yazıcıoğlu met een sublieme pass. Fornelli is nu in balbezit. Fornelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Yazıcıoğlu geeft de bal voor. Obrębalski is nu in balbezit. Obrębalski speelt de bal door. Daar is Imschweiler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imschweiler schiet op doel. Mulas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Imschweiler rent richting de bal. Imschweiler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Nion geeft een lange en hoge pass. Flores rent richting de bal. Obrębalski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Obrębalski krijgt een gele kaart. Flores is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Forssell zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tuğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Fornelli rent richting de bal. Fornelli passt de bal met de wreef. Lesueur probeert naar een medespeler te passen. Imschweiler is nu in balbezit. Imschweiler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Dulański speelt de bal door. Flores met een sublieme pass. Darojatun met een sublieme pass. Tuğlu is nu in balbezit. Tuğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Nion geeft een hoge lob. Imschweiler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yazıcıoğlu geeft een lange en hoge pass. Fornelli probeert de bal met de borst te controleren. Fornelli schiet op doel. Mulas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Dulański geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obrębalski met een snelle inworp. Fornelli probeert de bal met de borst te controleren. Fornelli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Battiata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imschweiler rent richting de bal. Hubacher legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hubacher krijgt een gele kaart. Imschweiler raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Imschweiler neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Lesueur bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesueur passt de bal met de wreef. Hubacher heeft problemen om de bal te vangen. Fornelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornelli haalt uit met een fantastische trap. Mulas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - DRAGOCAP 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyoming 41%, DRAGOCAP 59%.
Wyoming - DRAGOCAP 2:0

48e minuut.
Dulański geeft een lange en hoge pass. Inworp. Obrębalski met een snelle inworp. Lesueur is nu in balbezit. Lesueur geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Nion speelt de bal door. Darojatun is nu in balbezit. Yazıcıoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yazıcıoğlu krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Lelja bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelja met een sublieme pass. Imschweiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Imschweiler draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lesueur de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Darojatun passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Flores de bal. Flores passt de bal met de wreef. Tuğlu is nu in balbezit. Tuğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Yazıcıoğlu met een sublieme pass. Obrębalski rent richting de bal. Obrębalski passt de bal met de wreef. Fornelli is nu in balbezit. Fornelli draait met de bal, schiet en ... Mulas bokst de bal weg.

71e minuut.
Lesueur onderschept slim de pass. Lesueur geeft een lange en hoge pass. Fornelli is nu in balbezit. Fornelli haalt uit met een fantastische trap. Mulas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Battiata heeft problemen om de bal te vangen. Imschweiler verovert de bal door een tackle van achteren. Nion schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nion krijgt een gele kaart. Imschweiler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lesueur zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fornelli krijgt zijn hoofd ertegen. Mulas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyoming 48%, DRAGOCAP 52%.
Wyoming - DRAGOCAP 2:0