Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.22
  • Stadion: Monfortese Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 8538
Monfortese FC Juve
325 Tactiek 433
62% Balbezit 38%
15% Spel op eigen helft 85%
42 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 23.9
uitmuntend Schieten zwak
solide Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Iarusso rent richting de bal. Lento onderschept slim de pass. Lento met een sublieme pass. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monfortese - FC Juve 1:0

4e minuut.
Iarusso is nu in balbezit. Bungert geeft de bal voor. Acerboni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lento bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Monfortese - FC Juve 2:0

6e minuut.
Vărzaru probeert naar een medespeler te passen. Lento is nu in balbezit. Tilocca rent richting de bal. Lento onderschept slim de pass. Lento schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Daar is Vărzaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu passt de bal met de wreef. Lento rent richting de bal. Lento schiet op doel. Falzetti Giusti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Apostu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carnovali rent richting de bal. Met opzet legt Apostu zijn tegenspeler op de grond. Apostu krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Inworp. Bungert met een snelle inworp. Langiewicz met een sublieme pass. Lento rent richting de bal. Lento haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monfortese - FC Juve 3:0

13e minuut.
Pletosu met een sublieme pass. Vărzaru is nu in balbezit. Troiani verovert de bal door een tackle van achteren. Troiani met een sublieme pass. Apostu geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Langiewicz speelt de bal door. Lento heeft problemen om de bal te vangen. Lento speelt de bal door. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Eynullayev rent richting de bal. Eynullayev passt de bal zonder na te denken. Lento is nu in balbezit. Lento haalt uit met een fantastische trap. Falzetti Giusti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monfortese - FC Juve 4:0

21e minuut.
Langiewicz met een sublieme pass. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru schiet op doel. Troiani probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Lento rent richting de bal. Lento passt de bal met de wreef. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monfortese - FC Juve 5:0

31e minuut.
Telesio passt de bal met de wreef. Glista is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eynullayev. Eynullayev krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Langiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eynullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Eynullayev speelt de bal door. Lento bereikt de bal nog maar net als eerste. Lento geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Vărzaru is nu in balbezit. Falzetti Giusti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monfortese - FC Juve 6:0

34e minuut.
Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru passt de bal in één keer door. Lento rent richting de bal. Lento schiet op doel. Falzetti Giusti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monfortese - FC Juve 7:0

38e minuut.
Telesio probeert naar een medespeler te passen. Apostu rent richting de bal. Apostu passt de bal zonder na te denken. Lento bereikt de bal nog maar net als eerste. Lento haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monfortese - FC Juve 8:0

40e minuut.
Acerboni speelt de bal door. Pletosu speelt de bal door. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... Troiani probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Langiewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lento kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Langiewicz speelt de bal door. Lento is nu in balbezit. Lento passt de bal met de wreef. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Tilocca geeft een hoge lob. Inworp. Langiewicz met een snelle inworp. Eynullayev geeft een lange en hoge pass. Vărzaru krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Pletosu met een sublieme pass. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru probeert naar een medespeler te passen. Lento bereikt de bal nog maar net als eerste. Lento haalt uit met een fantastische trap. Falzetti Giusti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monfortese 19%, FC Juve 81%.
Monfortese - FC Juve 8:0

47e minuut.
Pletosu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Telesio. Pletosu raakt geblesseerd tijdens het duel. Eynullayev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vărzaru springt en kopt de bal. Falzetti Giusti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lento rent richting de bal. Lento schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monfortese - FC Juve 9:0

54e minuut.
Vărzaru haalt uit met een fantastische trap. Falzetti Giusti probeert naar een medespeler te passen. Eynullayev kopt de bal weg. Lento is nu in balbezit. Lento draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Apostu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu passt de bal met de wreef. Lento is nu in balbezit. Lento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monfortese - FC Juve 10:0

61e minuut.
Eynullayev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu met een sublieme pass. Lento is nu in balbezit. Lento haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monfortese - FC Juve 11:0

63e minuut.
Doeltrap. Troiani met een harde bal richting middenveld. Apostu speelt de bal door. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru schiet op doel. Falzetti Giusti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Pletosu rent richting de bal. Pletosu speelt de bal door. Tilocca rent richting de bal. Vărzaru verovert de bal door een tackle van achteren. Vărzaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru geeft een hoge lob. Lento bereikt de bal nog maar net als eerste. Lento haalt uit met een fantastische trap. Falzetti Giusti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monfortese - FC Juve 12:0

72e minuut.
Langiewicz probeert naar een medespeler te passen. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu heeft problemen om de bal te vangen. Pletosu haalt uit met een fantastische trap. Falzetti Giusti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monfortese - FC Juve 13:0

73e minuut.
Glista met een sublieme pass. Melani heeft problemen om de bal te vangen. Lento onderschept slim de pass. Lento draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Falzetti Giusti met een harde bal richting middenveld. Pletosu kopt de bal weg. Langiewicz speelt de bal door. Lento bereikt de bal nog maar net als eerste. Lento haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Tilocca geeft een hoge lob. Pletosu controleert de bal met de borst. Pletosu passt de bal zonder na te denken. Lento heeft problemen om de bal te vangen. Lento draait met de bal, schiet en ... Falzetti Giusti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Troiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Troiani geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Apostu met de inworp. Eynullayev geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Telesio heeft problemen om de bal te vangen. Troiani is nu in balbezit. Lento onderschept slim de pass. Lento haalt uit met een fantastische trap. Falzetti Giusti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monfortese - FC Juve 14:0

83e minuut.
Lento geeft de bal voor. Apostu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostu geeft een lange en hoge pass. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lento rent richting de bal. Lento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monfortese - FC Juve 15:0

86e minuut.
Vărzaru rent richting de bal. Apostu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostu passt de bal met de wreef. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Iarusso is nu in balbezit. Langiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Langiewicz probeert naar een medespeler te passen. Lento rent richting de bal. Lento haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lento geeft de bal voor. Falzetti Giusti speelt de bal door. Pletosu kopt de bal weg. Lento is nu in balbezit. Lento geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monfortese 10%, FC Juve 90%.
Monfortese - FC Juve 15:0