Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.22
  • Stadion: Filusa Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6700
Filusa F. C. S.
prova 2 Tactiek 304
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
48.6 gemiddelde waardering 48.7
good Schieten excellent
good Passen solid
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Bujnowski probeert de bal aan de voet te houden. Bondía kopt de bal weg. Phương Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorgulescu is nu in balbezit. Iorgulescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Iorgulescu kopt de bal weg. Bondía is nu in balbezit. Chieppi verovert de bal door een tackle van achteren. Phương Long verovert de bal door een tackle van achteren. Phương Long haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tisci probeert de bal aan de voet te houden. Iorgulescu rent richting de bal. Iorgulescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Rammer controleert de bal met de borst. Rammer geeft een hoge lob. Daar is Tisci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phương Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Long draait met de bal, schiet en ... Paal! Husøy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Llano kopt de bal weg. Bujnowski is nu in balbezit. Bujnowski passt de bal zonder na te denken. Infanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Infanti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Rammer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bujnowski rent richting de bal. Bujnowski passt de bal met de wreef. Bratto rent richting de bal. Bratto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Jakovinović onderschept slim de pass. Stemler is nu in balbezit. Stemler passt de bal zonder na te denken. Bondía is nu in balbezit. Bondía draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Filusa 58%, F. C. S. 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Filusa - F. C. S. 0:0

47e minuut.
Stemler heeft problemen om de bal te vangen. Stemler passt de bal zonder na te denken. Tisci rent richting de bal. Iorgulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Iorgulescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Koziarzewski is nu in balbezit. Koziarzewski geeft een hoge lob. Rammer probeert naar een medespeler te passen. Bondía bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondía schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Koziarzewski heeft problemen om de bal te vangen. Iorgulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorgulescu passt de bal zonder na te denken. Phương Long is nu in balbezit. Phương Long schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Jakovinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovinović geeft de bal voor. Inworp. Bujnowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łuczyński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Jakovinović verovert de bal door een tackle van achteren. Stemler is nu in balbezit. Stemler met een sublieme pass. Iorgulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorgulescu schiet op doel. Husøy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Rammer onderschept slim de pass. Rammer passt de bal met de wreef. Phương Long is nu in balbezit. Phương Long haalt uit met een fantastische trap. Husøy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Filusa - F. C. S. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Filusa 61%, F. C. S. 39%.
Filusa - F. C. S. 0:1