Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.22
  • Stadion: clivense Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 10118
clivense il ballerino
dif 5 Tactiek 442 ballerino
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
49 gemiddelde waardering 56.6
solide Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Jurka onderschept slim de pass. Jurka geeft de bal voor. Inworp. Nietupski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cinelli geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
van Basten onderschept slim de pass. van Basten geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chaín de bal. Praśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Praśniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
clivense - il ballerino 0:1

5e minuut.
Hải Ðăng geeft de bal voor. Misarko is nu in balbezit. van Basten verovert de bal door een tackle van achteren. van Basten haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Praśniewski is nu in balbezit. Praśniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
clivense - il ballerino 0:2

5e minuut.
Randolini speelt de bal door. Cinelli heeft problemen om de bal te vangen. Praśniewski onderschept slim de pass. Praśniewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Klještanović is nu in balbezit. Klještanović probeert naar een medespeler te passen. Daar is van Basten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Château geeft een lange en hoge pass. Praśniewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
clivense - il ballerino 0:3

8e minuut.
Cudia rent richting de bal. Cudia passt de bal in één keer door. Cinelli rent richting de bal. Cinelli draait met de bal, schiet en ... Ochoa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Gidaris geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nietupski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Cudia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cudia geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Nietupski met een sublieme pass. Gidaris rent richting de bal. Cinelli onderschept slim de pass. Cinelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
clivense - il ballerino 1:3

27e minuut.
Niculaie rent richting de bal. Klještanović verovert de bal door een tackle van achteren. Klještanović passt de bal in één keer door. Praśniewski is nu in balbezit. Praśniewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Klještanović met een sublieme pass. Praśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Praśniewski draait met de bal, schiet en ... Chaín probeert de bal aan de voet te houden. Schiavone probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Hải Ðăng de bal onder controle te krijgen. Château is nu in balbezit. Château geeft een lange en hoge pass. Praśniewski rent richting de bal. Praśniewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Hải Ðăng kopt de bal weg. Inworp. Cognetto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. D`Agaro rent richting de bal. D`Agaro geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pacyna heeft problemen om de bal te vangen. Randolini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pacyna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pacyna met een snel genomen vrije trap. Sassone kan de bal niet met de borst controleren. Praśniewski rent richting de bal. Praśniewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Chaín speelt de bal door. Nietupski is nu in balbezit. Nietupski speelt de bal door. Randolini is nu in balbezit. Randolini draait met de bal, schiet en ... Ochoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: clivense 50%, il ballerino 50%.
clivense - il ballerino 1:3

50e minuut.
Hải Ðăng rent richting de bal. Hải Ðăng speelt de bal door. Klungelig pakt Gidaris de bal. Cinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Cudia rent richting de bal. Cudia passt de bal zonder na te denken. Cinelli is nu in balbezit. Cinelli schiet op doel. Ochoa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
clivense - il ballerino 2:3

56e minuut.
Cudia speelt de bal door. Gidaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Randolini onderschept slim de pass. Cinelli is nu in balbezit. Cinelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Niculaie is nu in balbezit. van Basten verovert de bal door een tackle van achteren. van Basten passt de bal zonder na te denken. Praśniewski is nu in balbezit. Praśniewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van Basten is nu in balbezit. van Basten schiet op doel. Schiavone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Hải Ðăng geeft de bal voor. Sassone kopt de bal weg. Cudia speelt de bal door. Randolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Randolini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Cognetto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hải Ðăng met een snelle inworp. Château geeft de bal voor. Praśniewski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Hải Ðăng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Ðăng passt de bal met de wreef. D`Agaro probeert naar een medespeler te passen. Randolini is nu in balbezit. Randolini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
clivense - il ballerino 3:3

71e minuut.
Mroziak passt de bal zonder na te denken. Château bereikt de bal nog maar net als eerste. Château geeft de bal voor. Praśniewski rent richting de bal. Praśniewski haalt uit met een fantastische trap. Schiavone bokst de bal weg. Sassone rent richting de bal. Sassone geeft een hoge lob. Gidaris kopt de bal weg. Mroziak heeft problemen om de bal te vangen. Mroziak geeft de bal voor. Schiavone bokst de bal weg.

74e minuut.
Praśniewski onderschept slim de pass. Praśniewski geeft een hoge lob. Niculaie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klještanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Klještanović haalt uit met een fantastische trap. Schiavone bokst de bal weg. van Basten bereikt de bal nog maar net als eerste. van Basten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
clivense - il ballerino 3:4

76e minuut.
Cudia is nu in balbezit. Cudia passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cinelli de bal. Cinelli haalt uit met een fantastische trap. Ochoa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
clivense - il ballerino 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: clivense 48%, il ballerino 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
clivense - il ballerino 4:4