Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 18:33
  • Competitiewedstrijd: Serie D.22
  • Stadion: The Banshees
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 6444
Kyteler DRAGOCAP
Anelli Tactiek ale
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.2 gemiddelde waardering 42.9
outstanding Schieten average
good Passen good
excellent Verdedigen adequate


9e minuut.
Monk onderschept slim de pass. Monk probeert naar een medespeler te passen. Lerga is nu in balbezit. Lerga draait met de bal, schiet en ... Dulański onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyteler - DRAGOCAP 1:0

17e minuut.
Lerga is nu in balbezit. Battiata verovert de bal door een tackle van achteren. Battiata met een sublieme pass. Vaught rent richting de bal. Vaught haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kyteler - DRAGOCAP 2:0

19e minuut.
Jaccard passt de bal in één keer door. Mazurek probeert naar een medespeler te passen. Preto bereikt de bal nog maar net als eerste. Preto haalt uit met een fantastische trap. Vala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyteler - DRAGOCAP 3:0

23e minuut.
Mazurek verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurek passt de bal in één keer door. Monk speelt de bal door. Vaught is nu in balbezit. Vaught schiet op doel. Vala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Preto rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Preto bereikt de bal nog maar net als eerste. Preto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyteler - DRAGOCAP 4:0

26e minuut.
Mazurek geeft een lange en hoge pass. Monk bereikt de bal nog maar net als eerste. Monk passt de bal in één keer door. Vaught rent richting de bal. Vaught schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyteler - DRAGOCAP 5:0

27e minuut.
Avesani is nu in balbezit. Lerga verovert de bal door een tackle van achteren. Lerga geeft een hoge lob. Preto rent richting de bal. Preto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Preto kopt de bal weg. Hubacher probeert naar een medespeler te passen. Vaught is nu in balbezit. Vaught draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kyteler - DRAGOCAP 6:0

37e minuut.
Mihart geeft een hoge lob. Vaught kopt de bal weg. Preto rent richting de bal. Vaught is nu in balbezit. Vaught schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyteler - DRAGOCAP 7:0

42e minuut.
Mihart kopt de bal weg. Daar is Battiata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaught bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaught draait met de bal, schiet en ... Vala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyteler - DRAGOCAP 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kyteler 39%, DRAGOCAP 61%.
Kyteler - DRAGOCAP 8:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazurek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihart speelt de bal door. Vaught heeft problemen om de bal te vangen. Vaught draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Klungelig pakt Mazurek de bal. Mazurek met een sublieme pass. Lerga rent richting de bal. Lerga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyteler - DRAGOCAP 9:0

55e minuut.
Monk geeft een hoge lob. Preto rent richting de bal. Preto passt de bal met de wreef. Daar is Vaught, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaught draait met de bal, schiet en ... Vala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyteler - DRAGOCAP 10:0

69e minuut.
Battiata bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nion. Nion krijgt een gele kaart. Lerga raakt geblesseerd tijdens het duel. Monk komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Brizuela kopt de bal weg. Flores is nu in balbezit. Monk verovert de bal door een tackle van achteren. Monk geeft een hoge lob. Lerga kopt de bal weg. Vala bokst de bal weg. Vaught bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaught haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyteler - DRAGOCAP 11:0

81e minuut.
Vaught rent richting de bal. Vaught passt de bal in één keer door. Preto is nu in balbezit. Preto draait met de bal, schiet en ... Hubacher probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Vaught bereikt de bal nog maar net als eerste. Forssell rent richting de bal. Vaught verovert de bal door een tackle van achteren. Vaught haalt uit met een fantastische trap. Vala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyteler - DRAGOCAP 12:0

88e minuut.
Battiata passt de bal zonder na te denken. Mazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurek passt de bal in één keer door. Preto rent richting de bal. Preto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Vorabbi probeert naar een medespeler te passen. Monk is nu in balbezit. Monk passt de bal met de wreef. Lerga rent richting de bal. Lerga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kyteler 31%, DRAGOCAP 69%.
Kyteler - DRAGOCAP 12:0