Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-14 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.22
  • Stadion: DRAGOCAP Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 11207
DRAGOCAP Kyteler
ale Tactiek 4312
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 62.6
good Schieten formidable
good Passen solid
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Wilson rent richting de bal. Wilson geeft de bal voor. Vaught kopt de bal weg. Sudoł is nu in balbezit. Sudoł schiet op doel. Vala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baghici trapt de bal weg van het doel. Ettl kopt de bal weg. Vaught rent richting de bal. Vaught schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Sirotin is nu in balbezit. Ettl verovert de bal door een tackle van achteren. Ettl passt de bal zonder na te denken. Vaught bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaught haalt uit met een fantastische trap. Vala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Kyteler 0:1

27e minuut.
Sudoł met een sublieme pass. Klungelig pakt Mihart de bal. Mihart geeft de bal voor. Ettl rent richting de bal. Ettl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mihart kopt de bal weg. Vaught is nu in balbezit. Sudoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettl rent richting de bal. Ettl draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Kyteler 0:2

32e minuut.
Mihart geeft de bal voor. Delvas controleert de bal met de borst. Sudoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudoł schiet op doel. Vala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Kyteler 0:3

39e minuut.
Inworp. Monk met een snelle inworp. Mihart met een sublieme pass. Ettl rent richting de bal. Ettl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Kyteler 0:4

43e minuut.
Mihart is nu in balbezit. Mihart passt de bal in één keer door. Ettl rent richting de bal. Ettl haalt uit met een fantastische trap. Vala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRAGOCAP 61%, Kyteler 39%.
DRAGOCAP - Kyteler 0:4

52e minuut.
Sudoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettl is nu in balbezit. Sudoł is nu in balbezit. Sudoł haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Kyteler 0:5

58e minuut.
Monk bereikt de bal nog maar net als eerste. Monk geeft een lange en hoge pass. Delvas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ettl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettl schiet op doel. Vala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Mihart passt de bal zonder na te denken. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson passt de bal in één keer door. Sudoł rent richting de bal. Sudoł schiet op doel. Vala bokst de bal weg.

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vala niet meer kan verder spelen. Mulas komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Mulas trapt de bal weg. Mihart kopt de bal weg. Vaught bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettl is nu in balbezit. Ettl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Kyteler 0:6

72e minuut.
Jaccard geeft de bal voor. Sudoł controleert de bal met de borst. Delvas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Delvas krijgt een gele kaart. Sudoł is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ettl neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Kyteler 0:7

76e minuut.
Mihart met een sublieme pass. Monk heeft problemen om de bal te vangen. Monk geeft een lange en hoge pass. Sudoł rent richting de bal. Sudoł schiet op doel. Mulas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Dulański speelt de bal door. Monk rent richting de bal. Monk geeft een hoge lob. Ettl springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Kyteler 0:8

78e minuut.
Deresh met een sublieme pass. Ettl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettl met een sublieme pass. Vaught bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaught draait met de bal, schiet en ... Mulas bokst de bal weg.

85e minuut.
Sudoł is nu in balbezit. Sudoł speelt de bal door. Monk probeert naar een medespeler te passen. Ettl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettl schiet op doel. Mulas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vaught is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Monk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sudoł is nu in balbezit. Ettl is nu in balbezit. Ettl draait met de bal, schiet en ... Mulas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Kyteler 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRAGOCAP 58%, Kyteler 42%.
DRAGOCAP - Kyteler 0:9