Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:33
  • Competitiewedstrijd: Serie D.23
  • Stadion: toro Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 19100
toro A. S. COMEVAVA
ali pivot Tactiek 523indarat
61% Balbezit 39%
39% Spel op eigen helft 61%
26 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
58.1 gemiddelde waardering 53.3
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Yiğitoğlan geeft een lange en hoge pass. Arismendi rent richting de bal. Diniz rent richting de bal. Arismendi verovert de bal door een tackle van achteren. Arismendi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall geeft een lange en hoge pass. Rimoli rent richting de bal. Rimoli haalt uit met een fantastische trap. Grajewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
toro - A. S. COMEVAVA 1:0

10e minuut.
Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall passt de bal met de wreef. Yiğitoğlan is nu in balbezit. Yiğitoğlan geeft een lange en hoge pass. Rimoli krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Poborny kopt de bal weg. Sakhr rent richting de bal. Sakhr geeft een lange en hoge pass. Rimoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimoli draait met de bal, schiet en ... Grajewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arismendi is nu in balbezit. Diniz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Diniz krijgt een gele kaart. Arismendi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arismendi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Grajewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
toro - A. S. COMEVAVA 2:0

21e minuut.
Yiğitoğlan is nu in balbezit. Yiğitoğlan probeert naar een medespeler te passen. Chojniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojniak geeft een lange en hoge pass. Rimoli krijgt zijn hoofd ertegen. Grajewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Hall is nu in balbezit. Hall passt de bal in één keer door. Rimoli rent richting de bal. Rimoli schiet op doel. Grajewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
toro - A. S. COMEVAVA 3:0

25e minuut.
Gibala onderschept slim de pass. Galibović verovert de bal door een tackle van achteren. Galibović geeft een lange en hoge pass. Rimoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimoli draait met de bal, schiet en ... Grajewski bokst de bal weg.

31e minuut.
Fojcik kopt de bal weg. Arismendi is nu in balbezit. Arismendi geeft een lange en hoge pass. Rimoli rent richting de bal. Rimoli haalt uit met een fantastische trap. Grajewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Domowicz probeert de bal aan de voet te houden. Arismendi is nu in balbezit. Arismendi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
toro - A. S. COMEVAVA 4:0

37e minuut.
Yiğitoğlan is nu in balbezit. Yiğitoğlan geeft een lange en hoge pass. Domowicz heeft problemen om de bal te vangen. Rimoli rent richting de bal. Rimoli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Şeyxzadə passt de bal met de wreef. Chojniak is nu in balbezit. Chojniak passt de bal zonder na te denken. Arismendi rent richting de bal. Arismendi draait met de bal, schiet en ... Grajewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Chojniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojniak met een sublieme pass. Yiğitoğlan is nu in balbezit. Yiğitoğlan geeft een hoge lob. Rimoli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ziutek passt de bal zonder na te denken. Mięcho rent richting de bal. Mięcho probeert naar een medespeler te passen. Colina is nu in balbezit. Colina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Silvestra komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toro 35%, A. S. COMEVAVA 65%.
toro - A. S. COMEVAVA 4:0

46e minuut.
Arismendi verovert de bal door een tackle van achteren. Silvestra bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestra geeft een lange en hoge pass. Rimoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimoli draait met de bal, schiet en ... Grajewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yiğitoğlan is nu in balbezit. Yiğitoğlan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Ziutek is nu in balbezit. Bouga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziutek is nu in balbezit. Ziutek haalt uit met een fantastische trap. Olszanecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
toro - A. S. COMEVAVA 4:1

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Poborny stond buitenspel. Clavel komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Gucwiński geeft de bal voor. Chojniak rent richting de bal. Arismendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arismendi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
toro - A. S. COMEVAVA 5:1

60e minuut.
Poborny kopt de bal weg. Sakhr is nu in balbezit. Ziutek onderschept slim de pass. Ziutek draait met de bal, schiet en ... Olszanecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
toro - A. S. COMEVAVA 5:2

62e minuut.
Colina bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojniak verovert de bal door een tackle van achteren. Chojniak speelt de bal door. Clavel bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt Galibović de bal. Galibović geeft de bal voor. Clavel bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavel haalt uit met een fantastische trap. Grajewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
toro - A. S. COMEVAVA 6:2

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Danchev komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Mięcho bereikt de bal nog maar net als eerste. Danchev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mięcho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mięcho zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Poborny springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Yiğitoğlan rent richting de bal. Yiğitoğlan speelt de bal door. Clavel rent richting de bal. Clavel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Danchev geeft de bal voor. Fojcik kopt de bal weg. Yiğitoğlan is nu in balbezit. Yiğitoğlan geeft de bal voor. Clavel krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Gibala verovert de bal door een tackle van achteren. Yiğitoğlan rent richting de bal. Yiğitoğlan passt de bal zonder na te denken. Clavel is nu in balbezit. Clavel haalt uit met een fantastische trap. Grajewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Clavel is nu in balbezit. Clavel passt de bal zonder na te denken. Daar is Yiğitoğlan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yiğitoğlan probeert naar een medespeler te passen. Clavel is nu in balbezit. Grajewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Clavel bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Silvestra rent richting de bal. Gucwiński onderschept slim de pass. Gucwiński probeert naar een medespeler te passen. Ziutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziutek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toro 42%, A. S. COMEVAVA 58%.
toro - A. S. COMEVAVA 6:2