Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Formaggio real milano s.l.
ala+3 Tactiek testOne
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.1 gemiddelde waardering 53.3
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Calaiò bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloisio verovert de bal door een tackle van achteren. Bambagini rent richting de bal. De Matteis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Matteis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hoboj rent richting de bal. Aloisio verovert de bal door een tackle van achteren. Aloisio passt de bal met de wreef. Bambagini is nu in balbezit. Bambagini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Hoboj raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Labak komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Locati probeert naar een medespeler te passen. Aloisio kopt de bal weg. Calaiò heeft problemen om de bal te vangen. Bambagini is nu in balbezit. Bambagini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Formaggio 42%, real milano s.l. 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Formaggio - real milano s.l. 0:0

46e minuut.
Malridotti komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Balam onderschept slim de pass. Blokker is nu in balbezit. Legé onderschept slim de pass. Legé geeft de bal voor. Malridotti kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Meini probeert naar een medespeler te passen. Speriani geeft een hoge lob. Kafkas probeert de bal met de borst te controleren. Guadalupi rent richting de bal. Guadalupi schiet op doel. Locati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Inworp. Blokker met de inworp. Ilieş met een sublieme pass. Blokker geeft een hoge lob. Labak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Calaiò geeft een hoge lob. Inworp. Speriani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bambagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambagini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Aloisio kopt de bal weg. Legé bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Labak. Labak krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Meini controleert de bal met de borst. Ilieş rent richting de bal. Ilieş geeft een hoge lob. Łyko is nu in balbezit. Łyko schiet op doel. Terlizzi bokst de bal weg. Klungelig pakt Labak de bal. Bussolotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Labak onderschept slim de pass. Labak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - real milano s.l. 0:1

86e minuut.
Malridotti kopt de bal weg. Bambagini rent richting de bal. Magnabosco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bambagini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bambagini neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Formaggio - real milano s.l. 1:1

89e minuut.
Baszczyński kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bertanzi de bal onder controle te krijgen. Ilieş rent richting de bal. Ilieş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - real milano s.l. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Formaggio 52%, real milano s.l. 48%.
Real Formaggio - real milano s.l. 1:2