Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c. panthers Monteforte UTD
wm Tactiek 4-4-4
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
48.5 gemiddelde waardering 57.3
good Schieten very good
good Passen excellent
very good Verdedigen good


2e minuut.
Baudi geeft een hoge lob. Drovandi kopt de bal weg. Freije is nu in balbezit. Freije geeft een lange en hoge pass. Albrici krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Quinté met een sublieme pass. Freije is nu in balbezit. Freije geeft een lange en hoge pass. Albrici maakt een snoekduik en kopt de bal. Vescovo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. panthers - Monteforte UTD 0:1

30e minuut.
Albrici rent richting de bal. Albrici passt de bal in één keer door. Bilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilo geeft de bal voor. Albrici krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Repetto is nu in balbezit. Bilo onderschept slim de pass. Bilo geeft een lange en hoge pass. Albrici bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrici haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Barricata kopt de bal weg. Wescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Repetto rent richting de bal. Wescott rent richting de bal. Wescott haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c. panthers 57%, Monteforte UTD 43%.
f.c. panthers - Monteforte UTD 0:1

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ricetto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bilo geeft een lange en hoge pass. Albrici is nu in balbezit. Albrici schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. panthers - Monteforte UTD 0:2

68e minuut.
Ricetto speelt de bal door. Creixell bereikt de bal nog maar net als eerste. Barricata verovert de bal door een tackle van achteren. Barricata schiet op doel. Rampinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. panthers - Monteforte UTD 1:2

79e minuut.
Couturier geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fenyő de bal. Virgillito bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrici verovert de bal door een tackle van achteren. Albrici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Baudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudi passt de bal in één keer door. Wescott is nu in balbezit. Wescott geeft een lange en hoge pass. Barricata krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c. panthers 48%, Monteforte UTD 52%.
f.c. panthers - Monteforte UTD 1:2