Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:33
  • Competitiewedstrijd: Serie D.23
  • Stadion: Arek FC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
Arek FC Gengiscan
442 Tactiek 352
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 45.1
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen solide
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Na een snelle pass probeert Descalzo de bal onder controle te krijgen. Sava rent richting de bal. Brocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava verovert de bal door een tackle van achteren. Sava haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arek FC - Gengiscan 0:1

17e minuut.
Brocca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torre Alta rent richting de bal. Torre Alta speelt de bal door. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ciufoli geeft een hoge lob. Rosati kopt de bal weg. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava draait met de bal, schiet en ... Fantin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arek FC - Gengiscan 0:2

20e minuut.
Viggiani met een sublieme pass. Brocca rent richting de bal. Brocca speelt de bal door. Klungelig pakt Sava de bal. Sava schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Ciufoli passt de bal in één keer door. Pleşca rent richting de bal. Pleşca geeft een hoge lob. Sava is nu in balbezit. Sava schiet op doel. Fantin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Sava onderschept slim de pass. Sava passt de bal in één keer door. Ciufoli is nu in balbezit. Ciufoli draait met de bal, schiet en ... Fantin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arek FC - Gengiscan 0:3

28e minuut.
Inworp. França zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sepsey heeft problemen om de bal te vangen. Sepsey geeft de bal voor. Sava krijgt zijn hoofd ertegen. Fantin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Pleşca geeft een lange en hoge pass. Sava rent richting de bal. Brocca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brocca krijgt een gele kaart. Sava raakt geblesseerd tijdens het duel. Wittek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sava is nu in balbezit. Sava draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
França probeert naar een medespeler te passen. Sepsey probeert naar een medespeler te passen. Wittek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wittek geeft een lange en hoge pass. Sava is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Arek FC - Gengiscan 0:4

37e minuut.
Carrogu met de inworp. Ciufoli is nu in balbezit. Ciufoli speelt de bal door. Sava heeft problemen om de bal te vangen. Sava schiet op doel. Fantin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arek FC - Gengiscan 0:5

42e minuut.
Ribisi verovert de bal door een tackle van achteren. Sepsey is nu in balbezit. Sepsey met een sublieme pass. Sava is nu in balbezit. Sava draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fantin met een harde bal richting middenveld. Sava kan de bal niet met de borst controleren. Sava haalt uit met een fantastische trap. Fantin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sava rent richting de bal. Sava haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arek FC 76%, Gengiscan 24%.
Arek FC - Gengiscan 0:5

47e minuut.
Daar is Michelin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torre Alta rent richting de bal. Torre Alta passt de bal met de wreef. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
França geeft een hoge lob. Torre Alta rent richting de bal. Torre Alta probeert naar een medespeler te passen. Sava is nu in balbezit. Sava draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Daar is Sepsey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sepsey geeft de bal voor. Daar is Sperlecchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sava is nu in balbezit. Sava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arek FC - Gengiscan 0:6

70e minuut.
Viggiani met een sublieme pass. Pleşca probeert naar een medespeler te passen. Sava rent richting de bal. Sava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arek FC - Gengiscan 0:7

73e minuut.
Torre Alta rent richting de bal. Torre Alta probeert naar een medespeler te passen. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Sava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sava draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Sepsey rent richting de bal. Carrogu rent richting de bal. Sepsey verovert de bal door een tackle van achteren. Sepsey geeft de bal voor. Fantin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Descalzo is nu in balbezit. Descalzo geeft de bal voor. Revello probeert naar een medespeler te passen. Sava is nu in balbezit. Sava schiet op doel. Fantin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arek FC 61%, Gengiscan 39%.
Arek FC - Gengiscan 0:7