Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Catanista Dukla
Andrea Tactiek A1
59% Balbezit 41%
43% Spel op eigen helft 57%
21 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 52
formidable Schieten outstanding
very good Passen solid
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Deniro geeft een hoge lob. Szarvas is nu in balbezit. Szarvas passt de bal met de wreef. Daar is Drăgoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vorabbi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adimari met een sublieme pass. Iacovelli is nu in balbezit. Iacovelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Dediu speelt de bal door. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi passt de bal in één keer door. Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agu schiet op doel. Bastanzio bokst de bal weg.

15e minuut.
Deniro geeft een lange en hoge pass. Grecea kopt de bal weg. Sloupek is nu in balbezit. Sloupek haalt uit met een fantastische trap. Bastanzio probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Dragolyuk rent richting de bal. Dragolyuk probeert naar een medespeler te passen. Agu rent richting de bal. Agu haalt uit met een fantastische trap. Bastanzio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Catanista - Dukla 1:0

18e minuut.
Sloupek speelt de bal door. Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengozzi onderschept slim de pass. Sloupek onderschept slim de pass. Sloupek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Drăgoi heeft problemen om de bal te vangen. Dediu rent richting de bal. Dediu met een sublieme pass. Agu is nu in balbezit. Agu draait met de bal, schiet en ... Bastanzio bokst de bal weg.

26e minuut.
Grecea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Orsina de bal. Sloupek is nu in balbezit. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap. Bastanzio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Iacovelli heeft problemen om de bal te vangen. Ombrellaio is nu in balbezit. Szarvas begaat een overtreding. Szarvas krijgt een gele kaart. Ombrellaio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Iacovelli neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Wołczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Catanista - Dukla 1:1

36e minuut.
Agu passt de bal met de wreef. Le Noci is nu in balbezit. Le Noci passt de bal met de wreef. Iacovelli rent richting de bal. Iacovelli draait met de bal, schiet en ... Wołczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Szarvas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vorabbi met de inworp. Iacovelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacovelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vorabbi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Mossa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Meda de bal onder controle te krijgen. Iacovelli met een sublieme pass. Ombrellaio is nu in balbezit. Ombrellaio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Catanista - Dukla 1:2

43e minuut.
Mengozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Mengozzi probeert naar een medespeler te passen. Orsina geeft een hoge lob. Iacovelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacovelli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Catanista 51%, Dukla 49%.
FC Catanista - Dukla 1:2

49e minuut.
Meda kopt de bal weg. Sloupek rent richting de bal. Sloupek probeert naar een medespeler te passen. Le Noci geeft de bal voor. Drăgoi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Dragolyuk kopt de bal weg. Deniro heeft problemen om de bal te vangen. Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Catanista - Dukla 2:2

54e minuut.
Daar is Meda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meda passt de bal zonder na te denken. Dragolyuk probeert naar een medespeler te passen. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Dediu heeft problemen om de bal te vangen. Dediu met een sublieme pass. Agu rent richting de bal. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Mossa probeert de bal aan de voet te houden. Meda kopt de bal weg. Daar is Deniro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agu draait met de bal, schiet en ... Bastanzio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mengozzi is nu in balbezit. Drăgoi verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal. Nascimbeni is nu in balbezit. Nascimbeni passt de bal met de wreef. Sloupek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sloupek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Drăgoi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Catanista - Dukla 3:2

78e minuut.
Drăgoi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agu is nu in balbezit. Sloupek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sloupek schiet op doel. Bastanzio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Mengozzi met de inworp. Dragolyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragolyuk met een sublieme pass. Agu rent richting de bal. Agu schiet op doel. Bastanzio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Iacovelli is nu in balbezit. Iacovelli passt de bal met de wreef. Ombrellaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ombrellaio haalt uit met een fantastische trap. Wołczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Catanista - Dukla 3:3

90e minuut.
Dediu geeft de bal voor. Agu kopt de bal weg. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Catanista - Dukla 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Catanista 36%, Dukla 64%.
FC Catanista - Dukla 4:3