Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.23
  • Stadion: Marakazzimma
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4306
Real Kazzimmino A. S. COMEVAVA
15-18 Tactiek 523indarat
57% Balbezit 43%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
58.1 gemiddelde waardering 53.1
very good Schieten very good
excellent Passen good
formidable Verdedigen very good


11e minuut.
Gibala is nu in balbezit. Gibala passt de bal zonder na te denken. Kiš rent richting de bal. Kiš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - A. S. COMEVAVA 1:0

17e minuut.
Bouga kopt de bal weg. Bendikss geeft een lange en hoge pass. Kiš rent richting de bal. Kiš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - A. S. COMEVAVA 2:0

20e minuut.
Mięcho speelt de bal door. Fabbiano is nu in balbezit. Met opzet legt Ziutek zijn tegenspeler op de grond. Ziutek krijgt een gele kaart. Fabbiano wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fabbiano kan niet meer verder spelen. Piazzalunga komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Fojcik geeft een lange en hoge pass. Ziutek kopt de bal weg. Poborny bereikt de bal nog maar net als eerste. Poborny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Villalobos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Carle de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gucwiński. Carle raakt geblesseerd tijdens het duel. Ogrodnik met een snel genomen vrije trap. Grajewski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Kazzimmino 53%, A. S. COMEVAVA 47%.
Real Kazzimmino - A. S. COMEVAVA 2:0

61e minuut.
Kerckhove probeert naar een medespeler te passen. Koral rent richting de bal. Koral geeft een lange en hoge pass. Ogrodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bendikss geeft een lange en hoge pass. Diniz kan de bal niet met de borst controleren. Carle is nu in balbezit. Diniz onderschept slim de pass. Gucwiński geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Kugevičius heeft problemen om de bal te vangen. Mięcho is nu in balbezit. Mięcho passt de bal met de wreef. Bouga is nu in balbezit. Bouga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Koral heeft problemen om de bal te vangen. Hiden bereikt de bal nog maar net als eerste. Colina is nu in balbezit. Colina passt de bal in één keer door. Mięcho geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Kerckhove geeft de bal voor. Gucwiński kopt de bal weg. Klungelig pakt Mięcho de bal. Ogrodnik is nu in balbezit. Ogrodnik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Kerckhove kopt de bal weg. Kerckhove rent richting de bal. Kerckhove passt de bal met de wreef. Ogrodnik is nu in balbezit. Ogrodnik schiet op doel. Grajewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - A. S. COMEVAVA 3:0

88e minuut.
Gibala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerckhove verovert de bal door een tackle van achteren. Kerckhove passt de bal zonder na te denken. Kiš rent richting de bal. Kiš schiet op doel. Grajewski bokst de bal weg.

89e minuut.
Gucwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos geeft een lange en hoge pass. Kiš krijgt zijn hoofd ertegen. Grajewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - A. S. COMEVAVA 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Kazzimmino 43%, A. S. COMEVAVA 57%.
Real Kazzimmino - A. S. COMEVAVA 4:0