Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monteforte UTD real milano s.l.
4-4-4 Tactiek testOne
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 52
solide Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Balam bereikt de bal nog maar net als eerste. Balam passt de bal met de wreef. Baszczyński met een sublieme pass. Labak rent richting de bal. Labak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Acerbis passt de bal in één keer door. Freije rent richting de bal. Freije passt de bal met de wreef. Bilo rent richting de bal. Bilo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vessin rent richting de bal. Vessin haalt uit met een fantastische trap. Locati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monteforte UTD - real milano s.l. 1:0

10e minuut.
Magnabosco rent richting de bal. Albrici onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Łyko ... Strafschop! Directe rode kaart, Łyko moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Łyko schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Albrici is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vessin neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Acerbis heeft problemen om de bal te vangen. Ilieş rent richting de bal. Acerbis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Acerbis krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Klungelig pakt Freije de bal. Freije passt de bal zonder na te denken. Albrici is nu in balbezit. Albrici schiet op doel. Locati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monteforte UTD - real milano s.l. 2:0

35e minuut.
Couturier is nu in balbezit. Ilieş verovert de bal door een tackle van achteren. Ilieş passt de bal met de wreef. Labak is nu in balbezit. Labak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Vessin passt de bal zonder na te denken. Baszczyński is nu in balbezit. Albrici schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Albrici naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monteforte UTD 46%, real milano s.l. 54%.
Monteforte UTD - real milano s.l. 2:0

66e minuut.
Quinté speelt de bal door. Vessin is nu in balbezit. Comparin begaat een overtreding. Comparin krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Freije is nu in balbezit. Magnabosco speelt de bal door. Freije geeft de bal voor. Vessin krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Calaiò de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Couturier onderschept slim de pass. Couturier passt de bal zonder na te denken. Freije heeft problemen om de bal te vangen. Freije geeft een lange en hoge pass. Vessin maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Blokker geeft een lange en hoge pass. Labak kopt de bal weg. Creixell is nu in balbezit. Ilieş onderschept slim de pass. Ilieş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Freije bereikt de bal nog maar net als eerste. Freije speelt de bal door. Comparin verovert de bal door een tackle van achteren. Vessin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vessin schiet op doel. Locati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monteforte UTD 35%, real milano s.l. 65%.
Monteforte UTD - real milano s.l. 2:0