Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c. panthers Real Formaggio
wm Tactiek ala+3
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 13
48.5 gemiddelde waardering 57.8
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


14e minuut.
Bauer probeert naar een medespeler te passen. Bambagini rent richting de bal. Bambagini met een sublieme pass. Zamperetti is nu in balbezit. Zamperetti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Speriani speelt de bal door. Zamperetti rent richting de bal. Virgillito onderschept slim de pass. Bambagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambagini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Legé is nu in balbezit. Legé passt de bal zonder na te denken. De Matteis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Matteis schiet op doel. Vescovo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. panthers - Real Formaggio 0:1

38e minuut.
Meini verovert de bal door een tackle van achteren. Wescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Wescott geeft de bal voor. Repetto kan de bal niet met de borst controleren. Repetto schiet op doel. Terlizzi bokst de bal weg.

45e minuut.
Wescott met een sublieme pass. Barricata is nu in balbezit. Legé legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Legé krijgt een gele kaart. Barricata raakt geblesseerd tijdens het duel. Ricetto neemt de penalty, wat een uithaal! Terlizzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c. panthers 53%, Real Formaggio 47%.
f.c. panthers - Real Formaggio 0:1

46e minuut.
Aloisio komt het veld opgelopen. Momoli komt het veld opgelopen.

52e minuut.
De Liguori verovert de bal door een tackle van achteren. De Liguori passt de bal zonder na te denken. Bambagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamperetti rent richting de bal. Zamperetti draait met de bal, schiet en ... Vescovo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bambagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambagini draait met de bal, schiet en ... Vescovo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Bauer speelt de bal door. Wescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Wescott passt de bal in één keer door. Repetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Repetto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barricata bereikt de bal nog maar net als eerste. Barricata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
f.c. panthers - Real Formaggio 1:1

69e minuut.
Ricetto is nu in balbezit. Momoli verovert de bal door een tackle van achteren. Momoli geeft een hoge lob. Zamperetti is nu in balbezit. Zamperetti schiet op doel. Vescovo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bambagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambagini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. panthers - Real Formaggio 1:2

70e minuut.
Malridotti komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Aloisio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bauer is nu in balbezit. Zamperetti onderschept slim de pass. Zamperetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. panthers - Real Formaggio 1:3

84e minuut.
Meini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dau de bal. Dau geeft een hoge lob. Barricata is nu in balbezit. Barricata schiet op doel. Terlizzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c. panthers 53%, Real Formaggio 47%.
f.c. panthers - Real Formaggio 1:3