Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.23
  • Stadion: Dukla Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 9222
Dukla Gengiscan
A1 Tactiek 352
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 54.5
formidabel Schieten uitstekend
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


5e minuut.
Sepsey passt de bal zonder na te denken. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava passt de bal met de wreef. Mocho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Lindomar kopt de bal weg. Tianphosuwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianphosuwan speelt de bal door. Mocho rent richting de bal. Mocho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Sepsey speelt de bal door. Torre Alta rent richting de bal. Torre Alta geeft de bal voor. Mocho rent richting de bal. Mocho draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dukla - Gengiscan 0:1

10e minuut.
Daar is Mocho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mocho speelt de bal door. Tianphosuwan probeert naar een medespeler te passen. Sava is nu in balbezit. Sava haalt uit met een fantastische trap. Bastanzio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Mossa heeft problemen om de bal te vangen. Pleşca is nu in balbezit. Pleşca passt de bal zonder na te denken. Sava rent richting de bal. Sava haalt uit met een fantastische trap. Bastanzio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Tianphosuwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianphosuwan passt de bal zonder na te denken. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Vorabbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Torre Alta verovert de bal door een tackle van achteren. Torre Alta geeft een hoge lob. Mocho is nu in balbezit. Mocho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Jałyński is nu in balbezit. Jałyński geeft een hoge lob. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dukla - Gengiscan 0:2

32e minuut.
Sepsey rent richting de bal. Sepsey geeft de bal voor. Daar is Deniro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mocho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dukla 64%, Gengiscan 36%.
Dukla - Gengiscan 0:2

52e minuut.
Orsina probeert naar een medespeler te passen. Mossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mossa passt de bal in één keer door. Iacovelli is nu in balbezit. Iacovelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dukla - Gengiscan 1:2

67e minuut.
Torre Alta met de inworp. Tianphosuwan rent richting de bal. Tianphosuwan geeft de bal voor. Mocho rent richting de bal. Mocho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Torre Alta is nu in balbezit. Torre Alta passt de bal in één keer door. Sepsey speelt de bal door. Klungelig pakt Sava de bal. Sava haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dukla 49%, Gengiscan 51%.
Dukla - Gengiscan 1:2