Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Catanista Arek FC
Andrea Tactiek 442
60% Balbezit 40%
14% Spel op eigen helft 86%
47 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 24.9
uitmuntend Schieten slecht
zeer goed Passen zwak
solide Verdedigen zwak


3e minuut.
Grecea speelt de bal door. Klungelig pakt Dediu de bal. Dediu speelt de bal door. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi schiet op doel. Fantin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Sloupek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dragolyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragolyuk speelt de bal door. Agu rent richting de bal. Agu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Catanista - Arek FC 1:0

7e minuut.
Baldelli probeert naar een medespeler te passen. Fusai Morelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi onderschept slim de pass. Sloupek rent richting de bal. Sloupek schiet op doel. Fantin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Catanista - Arek FC 2:0

12e minuut.
Dediu is nu in balbezit. Dediu geeft de bal voor. Agu heeft problemen om de bal te vangen. Sloupek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sloupek haalt uit met een fantastische trap. Fantin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Catanista - Arek FC 3:0

14e minuut.
Sloupek geeft een hoge lob. Descalzo rent richting de bal. Agu verovert de bal door een tackle van achteren. Agu draait met de bal, schiet en ... Fantin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Catanista - Arek FC 4:0

15e minuut.
Ribisi passt de bal met de wreef. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi speelt de bal door. Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Catanista - Arek FC 5:0

17e minuut.
Fantin trapt de bal weg. Dediu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dediu passt de bal zonder na te denken. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi schiet op doel. Fantin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Descalzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sloupek rent richting de bal. Sloupek passt de bal in één keer door. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Catanista - Arek FC 6:0

19e minuut.
Ribisi met een sublieme pass. Klungelig pakt Rosati de bal. Dragolyuk probeert naar een medespeler te passen. Agu is nu in balbezit. Agu haalt uit met een fantastische trap. Fantin bokst de bal weg.

22e minuut.
Michelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Meda onderschept slim de pass. Meda geeft een lange en hoge pass. Agu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Catanista - Arek FC 7:0

27e minuut.
Dediu probeert naar een medespeler te passen. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi passt de bal met de wreef. Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kamenyuka passt de bal zonder na te denken. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi heeft problemen om de bal te vangen. Sloupek is nu in balbezit. Sloupek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Fantin met een harde bal richting middenveld. Sloupek kopt de bal weg. Sperlecchi heeft problemen om de bal te vangen. Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Viggiani rent richting de bal. Sloupek verovert de bal door een tackle van achteren. Sloupek passt de bal met de wreef. Agu heeft problemen om de bal te vangen. Agu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Descalzo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dediu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kamenyuka verovert de bal door een tackle van achteren. Meda rent richting de bal. Meda passt de bal met de wreef. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi draait met de bal, schiet en ... Fantin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Descalzo geeft een lange en hoge pass. Le Noci kopt de bal weg. Sloupek heeft problemen om de bal te vangen. Dragolyuk geeft een lange en hoge pass. Agu maakt een snoekduik en kopt de bal. Fantin bokst de bal weg. Agu is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Sloupek kan de bal niet met de borst controleren. Sloupek passt de bal in één keer door. Dragolyuk speelt de bal door. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Catanista 18%, Arek FC 82%.
FC Catanista - Arek FC 7:0

46e minuut.
Agu onderschept slim de pass. Agu probeert naar een medespeler te passen. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi draait met de bal, schiet en ... Fantin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Catanista - Arek FC 8:0

47e minuut.
Daar is Baldelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viggiani is nu in balbezit. Drăgoi onderschept slim de pass. Drăgoi draait met de bal, schiet en ... Fantin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Catanista - Arek FC 9:0

49e minuut.
Dediu passt de bal zonder na te denken. Sloupek rent richting de bal. Sloupek passt de bal in één keer door. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Klungelig pakt Agu de bal. Agu probeert naar een medespeler te passen. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Catanista - Arek FC 10:0

53e minuut.
Drăgoi met een sublieme pass. Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sloupek rent richting de bal. Agu rent richting de bal. Agu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Dragolyuk kopt de bal weg. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi passt de bal met de wreef. Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Catanista - Arek FC 11:0

57e minuut.
Fusai Morelli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baldelli de bal. Baldelli passt de bal in één keer door. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi draait met de bal, schiet en ... Fantin bokst de bal weg.

59e minuut.
Descalzo geeft de bal voor. Kamenyuka kopt de bal weg. Brocca is nu in balbezit. Dediu verovert de bal door een tackle van achteren. Dediu geeft een hoge lob. Fantin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Dragolyuk passt de bal met de wreef. Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agu passt de bal met de wreef. Sloupek is nu in balbezit. Sloupek geeft een lange en hoge pass. Fantin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Catanista - Arek FC 12:0

65e minuut.
Kamenyuka rent richting de bal. Kamenyuka geeft de bal voor. Klungelig pakt Sperlecchi de bal. Agu rent richting de bal. Agu schiet op doel. Fantin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Catanista - Arek FC 13:0

67e minuut.
Agu is nu in balbezit. Agu passt de bal zonder na te denken. Sperlecchi rent richting de bal. Drăgoi verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgoi draait met de bal, schiet en ... Fantin bokst de bal weg. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi geeft de bal voor. Agu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Dediu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dediu probeert naar een medespeler te passen. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi schiet op doel. Fantin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Catanista - Arek FC 14:0

70e minuut.
Baldelli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fusai Morelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgoi onderschept slim de pass. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap. Fantin bokst de bal weg. Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Dediu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dediu geeft een hoge lob. Agu is nu in balbezit. Agu schiet op doel. Fantin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Catanista - Arek FC 15:0

76e minuut.
Baldelli rent richting de bal. Baldelli passt de bal zonder na te denken. Daar is Viggiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi draait met de bal, schiet en ... Fantin bokst de bal weg. Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agu geeft een hoge lob. Drăgoi geeft een lange en hoge pass. Agu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Catanista - Arek FC 16:0

85e minuut.
Rosati geeft een hoge lob. Inworp. Le Noci met een snelle inworp. Daar is Sloupek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sloupek schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Catanista 9%, Arek FC 91%.
FC Catanista - Arek FC 16:0