Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:34
  • Competitiewedstrijd: Serie D.23
  • Stadion: toro Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 23885
toro Real Kazzimmino
ali pivot Tactiek Super Nuova
47% Balbezit 53%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
64.4 gemiddelde waardering 61.4
formidable Schieten very good
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


27e minuut.
Moise speelt de bal door. Hall speelt de bal door. Clavel bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
toro - Real Kazzimmino 1:0

28e minuut.
Bendikss probeert naar een medespeler te passen. Kugevičius speelt de bal door. Rosalia probeert de bal met de borst te controleren. Clavel is nu in balbezit. Clavel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
toro - Real Kazzimmino 2:0

32e minuut.
Rosalia geeft de bal voor. Treder met een sublieme pass. Chojniak speelt de bal door. Arismendi is nu in balbezit. Arismendi draait met de bal, schiet en ... Walko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Bendikss kopt de bal weg. Ogrodnik probeert de bal aan de voet te houden. Villalobos geeft de bal voor. Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Carle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toro 47%, Real Kazzimmino 53%.
toro - Real Kazzimmino 2:0

49e minuut.
Shimitras rent richting de bal. Carle begaat een overtreding. Shimitras is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hall zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Clavel maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Hall is nu in balbezit. Hall geeft een lange en hoge pass. Daar is Koral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arismendi is nu in balbezit. Arismendi schiet op doel. Walko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hiden rent richting de bal. Arismendi onderschept slim de pass. Arismendi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
toro - Real Kazzimmino 3:0

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chojniak met de inworp. Şeyxzadə met een sublieme pass. Clavel heeft problemen om de bal te vangen. Clavel schiet op doel. Walko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Chojniak heeft problemen om de bal te vangen. Villalobos rent richting de bal. Villalobos passt de bal met de wreef. Kiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Olszanecki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Moise is nu in balbezit. Moise passt de bal in één keer door. Clavel is nu in balbezit. Clavel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
toro - Real Kazzimmino 4:0

70e minuut.
Calzarossa komt het veld opgelopen. Bizzarro komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Kugevičius met een sublieme pass. Şeyxzadə rent richting de bal. Şeyxzadə passt de bal met de wreef. Arismendi rent richting de bal. Arismendi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Moise probeert naar een medespeler te passen. Hall is nu in balbezit. Hall passt de bal zonder na te denken. Bizzarro rent richting de bal. Bizzarro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Olszanecki rent richting de bal. Olszanecki geeft een lange en hoge pass. Chojniak kopt de bal weg. Arismendi is nu in balbezit. Arismendi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toro 32%, Real Kazzimmino 68%.
toro - Real Kazzimmino 4:0