Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:34
  • Competitiewedstrijd: Serie D.23
  • Stadion: OLTUL ARENA
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 16000
A. S. COMEVAVA Fagiolada
523indarat Tactiek mkc4123alaD
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 15
52.7 gemiddelde waardering 58.7
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


25e minuut.
Fojcik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boerio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benucci rent richting de bal. Benucci geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Chimenti controleert de bal met de borst. Fojcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chimenti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chimenti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A. S. COMEVAVA 52%, Fagiolada 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A. S. COMEVAVA - Fagiolada 0:0

46e minuut.
Boerio is nu in balbezit. Gibala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boerio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lisca zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Montalto bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalto passt de bal zonder na te denken. Benucci rent richting de bal. Benucci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Fagiolada 0:1

48e minuut.
Diniz met een sublieme pass. Chimenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Domowicz rent richting de bal. Chimenti onderschept slim de pass. Chimenti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Mięcho geeft een hoge lob. Lisca is nu in balbezit. Poborny verovert de bal door een tackle van achteren. Poborny haalt uit met een fantastische trap. Bonicelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A. S. COMEVAVA - Fagiolada 1:1

58e minuut.
Bracci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracci geeft de bal voor. Gucwiński heeft problemen om de bal te vangen. Chimenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Chimenti schiet op doel. Grajewski bokst de bal weg.

64e minuut.
Colina geeft een hoge lob. Bouga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bracci. Bracci krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Bonicelli speelt de bal door. Pugliese controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gucwiński. Gucwiński krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Chimenti is nu in balbezit. Benucci is nu in balbezit. Benucci passt de bal in één keer door. Chimenti rent richting de bal. Chimenti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Fagiolada 1:2

69e minuut.
Montalto bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalto passt de bal zonder na te denken. Benucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Benucci haalt uit met een fantastische trap. Grajewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Fagiolada 1:3

75e minuut.
Boerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Colina verovert de bal door een tackle van achteren. Colina probeert naar een medespeler te passen. Benucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Benucci haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Gibala kopt de bal weg. Ambrogi geeft een lange en hoge pass. Chimenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Chimenti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Fagiolada 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A. S. COMEVAVA 51%, Fagiolada 49%.
A. S. COMEVAVA - Fagiolada 1:4