Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Formaggio Monteforte UTD
ala+3 Tactiek 4-4-4
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 60.5
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Na een snelle pass probeert De Liguori de bal onder controle te krijgen. Bilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriani maakt een afschuwelijke overtreding. Speriani krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Rampinelli speelt de bal door. De Liguori kopt de bal weg. Aloisio geeft een lange en hoge pass. Bambagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambagini schiet op doel. Rampinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Formaggio 45%, Monteforte UTD 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Formaggio - Monteforte UTD 0:0

48e minuut.
De Matteis speelt de bal door. Baldari onderschept slim de pass. Bambagini is nu in balbezit. Bambagini schiet op doel. Rampinelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - Monteforte UTD 1:0

54e minuut.
Speriani rent richting de bal. Speriani geeft een hoge lob. Daar is Creixell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guadalupi is nu in balbezit. Guadalupi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - Monteforte UTD 2:0

61e minuut.
Speriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriani passt de bal zonder na te denken. Bambagini is nu in balbezit. Bambagini draait met de bal, schiet en ... Rampinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - Monteforte UTD 3:0

63e minuut.
Bilo geeft een lange en hoge pass. Aloisio kopt de bal weg. Daar is De Liguori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vessin is nu in balbezit. Vessin draait met de bal, schiet en ... Terlizzi bokst de bal weg.

65e minuut.
Bambagini is nu in balbezit. Bambagini passt de bal zonder na te denken. Guadalupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadalupi geeft de bal voor. Bambagini krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is De Liguori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aloisio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Albrici. Albrici krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Meini kopt de bal weg. Klungelig pakt Aloisio de bal. Aloisio passt de bal in één keer door. Bambagini rent richting de bal. Bambagini schiet op doel. Rampinelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Freije probeert naar een medespeler te passen. Albrici rent richting de bal. Albrici passt de bal in één keer door. Vessin rent richting de bal. Vessin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Quinté passt de bal met de wreef. Bilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilo passt de bal zonder na te denken. Vessin is nu in balbezit. Vessin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Freije passt de bal met de wreef. Albrici rent richting de bal. Albrici passt de bal zonder na te denken. Vessin rent richting de bal. Vessin haalt uit met een fantastische trap. Terlizzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Formaggio 53%, Monteforte UTD 47%.
Real Formaggio - Monteforte UTD 3:0