Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:34
  • Competitiewedstrijd: Serie D.23
  • Stadion: Arek FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2800
Arek FC Dukla
442 Tactiek A1
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
24 gemiddelde waardering 46.6
poor Schieten outstanding
weak Passen adequate
weak Verdedigen adequate


6e minuut.
Adimari bereikt de bal nog maar net als eerste. Adimari speelt de bal door. Mossa rent richting de bal. Mossa draait met de bal, schiet en ... Sperlecchi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Baldelli de bal onder controle te krijgen. Nascimbeni onderschept slim de pass. Adimari met een sublieme pass. Mossa is nu in balbezit. Mossa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ribisi heeft problemen om de bal te vangen. Sperlecchi rent richting de bal. Mossa verovert de bal door een tackle van achteren. Mossa kan de bal niet met de borst controleren. Mossa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Baldelli probeert de bal met de borst te controleren. Adimari is nu in balbezit. Adimari passt de bal zonder na te denken. Mossa heeft problemen om de bal te vangen. Mossa draait met de bal, schiet en ... Fantin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Beltramini verovert de bal door een tackle van achteren. Beltramini geeft een hoge lob. Ombrellaio rent richting de bal. Ombrellaio haalt uit met een fantastische trap. Fantin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arek FC - Dukla 0:1

20e minuut.
Adimari probeert naar een medespeler te passen. Sacerdoti probeert naar een medespeler te passen. Ribisi probeert naar een medespeler te passen. Ombrellaio rent richting de bal. Ombrellaio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Daar is Ombrellaio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mossa is nu in balbezit. Beltramini bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltramini draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mossa de bal onder controle te krijgen. Fantin bokst de bal weg.

21e minuut.
Klungelig pakt Michelin de bal. Adimari bereikt de bal nog maar net als eerste. Adimari passt de bal zonder na te denken. Ombrellaio is nu in balbezit. Ombrellaio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arek FC - Dukla 0:2

25e minuut.
Viggiani rent richting de bal. Orsina onderschept slim de pass. Orsina probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mossa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mossa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Ombrellaio speelt de bal door. Adimari bereikt de bal nog maar net als eerste. Adimari speelt de bal door. Daar is Ombrellaio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ombrellaio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Descalzo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sacerdoti met de inworp. Beltramini rent richting de bal. Beltramini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Rosati is nu in balbezit. Sacerdoti onderschept slim de pass. Sacerdoti met een sublieme pass. Ombrellaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ombrellaio draait met de bal, schiet en ... Fantin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Descalzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beltramini is nu in balbezit. Beltramini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Mossa speelt de bal door. Adimari speelt de bal door. Daar is Descalzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ombrellaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ombrellaio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arek FC 76%, Dukla 24%.
Arek FC - Dukla 0:2

46e minuut.
Beltramini rent richting de bal. Adimari bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsina probeert naar een medespeler te passen. Mossa rent richting de bal. Mossa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Nascimbeni geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carrogu rent richting de bal. Carrogu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Bastanzio met een harde bal richting middenveld. Mossa kopt de bal weg. Ombrellaio is nu in balbezit. Ombrellaio schiet op doel. Fantin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arek FC - Dukla 0:3

53e minuut.
Ombrellaio is nu in balbezit. Descalzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ombrellaio onderschept slim de pass. Beltramini is nu in balbezit. Beltramini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Beltramini probeert naar een medespeler te passen. Mossa rent richting de bal. Mossa passt de bal in één keer door. Ombrellaio is nu in balbezit. Ombrellaio haalt uit met een fantastische trap. Fantin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Carrogu heeft problemen om de bal te vangen. Sacerdoti rent richting de bal. Sacerdoti passt de bal in één keer door. Ombrellaio is nu in balbezit. Ombrellaio schiet op doel. Fantin bokst de bal weg.

59e minuut.
Ribisi rent richting de bal. Ribisi geeft de bal voor. Adimari probeert naar een medespeler te passen. Mossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mossa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Sacerdoti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ribisi de bal. Adimari speelt de bal door. Mossa is nu in balbezit. Mossa haalt uit met een fantastische trap. Fantin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Klungelig pakt Ribisi de bal. Ombrellaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ombrellaio passt de bal met de wreef. Mossa rent richting de bal. Mossa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Adimari kopt de bal weg. Daar is Beltramini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Descalzo is nu in balbezit. Ombrellaio verovert de bal door een tackle van achteren. Ombrellaio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arek FC - Dukla 0:4

69e minuut.
Adimari geeft een lange en hoge pass. Sperlecchi heeft problemen om de bal te vangen. Ombrellaio is nu in balbezit. Ombrellaio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arek FC - Dukla 0:5

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sacerdoti met een snelle inworp. Sperlecchi kan de bal niet met de borst controleren. Beltramini rent richting de bal. Beltramini haalt uit met een fantastische trap. Fantin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arek FC - Dukla 0:6

76e minuut.
Sacerdoti kopt de bal weg. Adimari is nu in balbezit. Adimari met een sublieme pass. Beltramini bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltramini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Fantin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Orsina passt de bal in één keer door. Mossa heeft problemen om de bal te vangen. Adimari rent richting de bal. Beltramini bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltramini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Descalzo trapt de bal weg van het doel. Adimari rent richting de bal. Adimari passt de bal zonder na te denken. Ombrellaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ombrellaio schiet op doel. Fantin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaboardi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltramini verovert de bal door een tackle van achteren. Beltramini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Adimari passt de bal in één keer door. Mossa rent richting de bal. Mossa met een sublieme pass. Ombrellaio is nu in balbezit. Ombrellaio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arek FC 77%, Dukla 23%.
Arek FC - Dukla 0:6