Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.23
  • Stadion: palco real
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 18268
real milano s.l. A. S. COMEVAVA
testOne Tactiek 523indarat
57% Balbezit 43%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
53.9 gemiddelde waardering 52.2
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Colina passt de bal met de wreef. Poborny bereikt de bal nog maar net als eerste. Calaiò legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Poborny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bouga legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
real milano s.l. - A. S. COMEVAVA 0:1

12e minuut.
Bouga bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnabosco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bouga raakt geblesseerd tijdens het duel. Poborny kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
real milano s.l. - A. S. COMEVAVA 0:2

19e minuut.
Poborny heeft problemen om de bal te vangen. Balam onderschept slim de pass. Balam geeft een lange en hoge pass. Ilieş rent richting de bal. Ilieş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gibala geeft de bal voor. Łyko is nu in balbezit. Łyko geeft een hoge lob. Ilieş springt en kopt de bal. Fojcik kan de bal niet met de borst controleren. Grajewski bokst de bal weg.

25e minuut.
Blokker rent richting de bal. Colina onderschept slim de pass. Colina met een sublieme pass. Gucwiński geeft de bal voor. Bouga kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real milano s.l. 51%, A. S. COMEVAVA 49%.
real milano s.l. - A. S. COMEVAVA 0:2

48e minuut.
Ziutek passt de bal in één keer door. Balam rent richting de bal. Poborny verovert de bal door een tackle van achteren. Poborny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real milano s.l. - A. S. COMEVAVA 0:3

59e minuut.
Łyko passt de bal in één keer door. Baszczyński speelt de bal door. Pastor probeert naar een medespeler te passen. Ilieş is nu in balbezit. Ilieş draait met de bal, schiet en ... Grajewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Łyko geeft de bal voor. Ilieş heeft problemen om de bal te vangen. Baszczyński is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Łyko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Baszczyński passt de bal in één keer door. Labak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilieş schiet op doel. Grajewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real milano s.l. - A. S. COMEVAVA 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real milano s.l. 45%, A. S. COMEVAVA 55%.
real milano s.l. - A. S. COMEVAVA 1:3